Meridian: Najveće kvote na planeti za Ligu šampiona - Ajax 1.56, Man. Utd 2.40!

Meridian: Najveće kvote na planeti za Ligu šampiona - Ajax 1.56, Man. Utd 2.40!

Sponzorski tekst

Osmina finala Lige šampiona se nastavlja sa utorak sa dvije izuzetno interesantne utakmice gdje sve otvoreno po pitanju plasmana u četvrtfinale. Zbog toga, posjetite Meridian i uz najveće kvote na planeti sastavite dobitni tiket.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

AJAX – BENFICA - 1 (1.56) X (5.40) 2 (6.40)

Od prvog susreta protiv Benfice, pa do danas, Ajax je odigrao tri izuzetno „mršave“ utakmice u domaćem prvenstvu. Prvo su šokantno izgubili 2:1 od Go Ahead Eaglesa, potom su porazili Waalwijk sa 3:2 i to tako što je Dušan Tadić pogodio sa penala u sudijskoj nadoknadi, a onda su identičnim rezultatom slavili na gostovanju kod Cambuura i ponovo sa pobjedničkim golom u nadoknadi. Forma pred uzvrat osmine finala Lige šampiona je zabrinjavajuća, te će zato fokus morati da bude na najvećem mogućem nivou.

Benfica je proteklog vikenda odigrala 1:1 protiv Vizele na domaćem terenu i već sada je izvjesno da će u portugalskom prvenstvu završiti na trećem mjestu što će im donijeti nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona narednog ljeta. U ovom momentu mogu potpuno da se posvete uzvratnoj utakmici sa Ajaxom jer rezultat 2:2 iz Lisabonu im daje vjeru da mogu napraviti iznenađenje i plasirati se među osam najboljih klubova Starog kontinenta.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA. Ova igra vam daje mogućnost da kombinujete ishod utakmice sa rasponom golova u oba poluvremena. 

Ukoliko odigrate na meču Ajax-Benfica 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Ajaxa, minimalno jedan gol u prvom poluvremenu i minimalno dva gola u drugom poluvremenu), kvota je fantastičnih 2.55!

MANCHESTER UNITED – ATLETICO MADRID – 1 (2.40) X (3.15) 2 (3.45)

U najboljem mogućem trenutku po Manchester United, Cristiano Ronaldo je odigrao najbolji meč u sezoni i hat-trickom protiv Tottenhama je nagovijestio dobru završnicu sezone za „Crvene đavole“. Novi zadatak biće revanš osmine finala Lige šampiona gdje United ulazi kao blagi favorit pošto je u Madridu odigrao neriješeno protiv Atletica i bilo kakva pobjeda nakon 90 ili 120 minuta igre ih vodi dalje. Atmosfera u svlačionici je dosta bolja nego prije mjesec dana i prostora za optimizam ima.

Nakon 1:1 protiv Manchester Uniteda u prvom meču osmine finala Lige šampiona, Atletico je zabilježio tri uzastopna trijumfa u La Ligi i tako stabilizovao svoje mjesto u top4 koje je bilo dovedeno pod znak pitanja. 11 godina je Diego Simeone proveo kao trener u ovom klubu i osvojio je skoro sve. Dva puta La Ligu, dva puta Ligu Evrope, dva puta Superkup Evrope i po jednom Kup Kralja i Superkup Španije. Samo još jedan trofej je preostao i to onaj koji mu je „ukrao“  Sergio Ramos u zadnjim sekundama finala Lige šampiona 2014. godine. Ukoliko vjerujete da Simeone može predvoditi „Jorgandžije“ do još jedne završnice ovog natjecanja, Meridian daje kvotu 2.50 na prolaz Atletica. 

Mnogo golova na „Old Traffordu“ malo ko očekuje, ali ako ima hrabrih, igra GG&3+ (oba daju gol i najmanje tri gola na utakmici) se u Meridianu nudi po izvanrednoj kvoti 2.70!

Liga šampiona uvijek ponudi spektakl i neizvjesnost, međutim u prva četiri uzvrata osmine finala nismo vidjeli niti jedne produžetke. Ako kao i većina očekujete tvrdu utakmicu, prelaz X/X po kvoti 4.30 je možda najidealnije rješenje i prilika da pogledamo 120 minuta fudbala u Manchesteru.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko Meridian dopunu kupite na „Duhanpromet“ trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*kvote su podložne promjenama

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.