Meridian kvote za Bundesligu obaraju sve rekorde!

Kvote za Bundesligu niko više ne može da prati! Najveće kvote bilo kad i bilo gdje!

Meridian kvote za Bundesligu obaraju sve rekorde!

E. Čaušević

Bundesliga ove sezone 2020/2021 više je nego uzbudljiva! Bajern Minhen više nije apsolutni dominator lige. Bajer Leverkuzen i RB Lajpcig dišu mu za vratom! Borba za titulu i prva četiri mjesta koja vode u Ligu šampiona nikad nisu bila uzbudljivija, ali ipak, to nije sve!

Najveće uzbuđenje ipak, igra je u Meridianu. Meridian ovog januara „bombarduje“ najvećim bonusima i poklonima! 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE za sve novoregistrovane igrače niko više ne može da prati! Ali, niko više, ne može ni da prati ni rekordne kvote za Bundesligu!

Utakmice na koje se danas definitivno tipuje su: Ajtraht Frankfurt – Bajer Leverkuzen i Štutgart – RB Lajpcig!

Bajer Leverkuzen je na drugom mjestu tabele, sa 28 bodova! U prethodnih šest utakmica dobio je čak pet, samo je prethodnu izgubio rezultatom 2:1 upravo od Bajern Minhena i to u 93. minutu golom Levandovskog. Ajntraht Frankfurt kući nije ostvario pobjedu prethodnih šest utakmica, tako da kvota na Bajer Leverkuzen danas, gotova da nije normalna. Vjerovali ili ne, KVOTA JE BOMBASTIČNIH 2,20 NA DVOJKU!

Večeras od 20.30h, na „Mercedes – Benc“ Areni, Štutgart dočekuje trećeplasirani RB Lajpcig, koji ove sezone oduševljava fantastičnim igrama. Štutgart ipak nije ekipa koja se smije i najmanje podcjeniti. Na sedmom su mjestu tabele, sa 18 bodova, a plan im sigurno nije da se tu zadrže. Sigurno je da će napadati mjesta koja vode u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, tako da ovo je utakmica na kojoj se moraju dokazati. Lajpcig je ipak dobio prethodne dvije utakmice u gostima, ali mogu li to uraditi danas i opravdati ulogu favorita? Kombinacija je sigurno nešto o čemu treba razmisliti! Možda igra GG3+?

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iskoristi kvote koje su oborile, sve rekorde koji postoje! Sastavi tiket, jer tiket vodi do poklona!

Sam sebi dokaži da je samo Meridian – kuća najvećih kvota i najboljih bonusa!

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Andrija1pd
Savrsen fudbal uz savrsene kvote. Odlično
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.