Meridian s kvotama za LŠ oborio sve rekorde: Sevilla 1.90, Chelsea 1.80, Manchester United 2.80!

Bukmejkeri Meridiana postavili su najveće kvote na planeti za sve utakmice Lige šampiona

Meridian s kvotama za LŠ oborio sve rekorde: Sevilla 1.90, Chelsea 1.80, Manchester United 2.80!

Sponzorski tekst

Nakon reprezentativne pauze, vraća se Liga šampiona. Pred nama su praktično nokaut obračuni za prolaz dalje i evropsko proljeće.

Nakon reprezentativne pauze, vraća se Liga šampiona. Pred nama su praktično nokaut obračuni za prolaz dalje i evropsko proljeće.

Ipak, sportska kladionica Meridian u centru je pažnje globalne fudbalske javnosti. Kladionica Meridan je za sve utakmice Lige šampiona ponudila najveće kvote na planeti!

Sve što vam je potrebno da zaigrate najveće kvote na planeti, jeste meridianbet nalog, zato registrujte se odmah, jer na poklon dobijate 30KM. 

20KM vas čeka za besplatno sportsko klađenje, a 10KM da se opustite igrajući na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Online Kazino!

LIGA ŠAMPIONA

Utakmice se danas igraju u dva termina. Prvi termin je od 18.45h, gdje gledamo sljedeće okršaje:

Minhenski Bajern je apsolutni favorit na ovoj utakmici, te kvota je tako i postavljena. Ovo je utakmica na koju treba obratiti pražnju jedino ako ste igrač kombinacija. Iskoristite BetBuilder, odigrajte kombinaciju po svojoj želji i dobijata jedinstvenu kvotu. Ma da, moglo bi se razmisliti o ponudi Slobodne igre – Levandovski daje het-trik!

Još uvijek se ne zna ko definitivno predvodi sa klupe „Crvene đavole“. Ole Gunar Solskjer više nije šef stručnog štaba, ali poznavajući Kristijana Ronalda, vjerovatno će on biti taj koji će ekipu predvoditi, bar na „travnjaku“. Obje ekipe imaju trenutno isti broj bodova. Sa sedam bodova u četiri utakmice, te sa Atalantom i Jang Bojsima, koji ima sa pet bodova, dišu za vratom, ovo je jednostavno utakmica koja se mora dobiti. Realno je očekivati pobjedu Mančester Junajteda, jer CR7 nema namjeru da završi takmičenje u Ligi šampiona. Pobjeda Mančestera i gol Kristijana Ronalda se plaća kvotom 3.77!

Od 21h, počinje pravi spektakl fudbala. Sigurno utakmica koja će biti najpraćenija jeste veliki okršaj Čelzi – Juventus. „Stara dama“ je trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli sa maksimalnim skorom od četiri pobjede u četiri susreta. Iako im u Seria A ne ide po planu, sigurnost i iskustvo dokazuju u Evropi. Prethodnu utakmicu dobili su 1:0 u Torinu. Kieza je postigao pobjednički pogodak u 46. minutu, a nakon tog sve što smo gledali jeste opsada gola Šćesnija. Danas očekujemo napad na gol Juventusa od prve sekunde. 

U grupi G Lige šampione, je posebno uzbudljiva situacija. Na prvom mjestu je ekipa Salcburga sa 7 bodova, koja danas ide u goste Lilu, koji sa drugoj poziciji ima samo 2 boda manje. U ovoj grupi praktično je sve moguće, jer Sevilja – Volfsburg danas je meč koji će dati neka riješenja za prolaz dalje u evropsko proljeće. Golom Rakitića u 87. minutu iz penela, ekipa iz Španije je izvukla remi u prethodnom meču sa današnjim protivnikom. Ali, utisak utakmice je bio mnogo drugačiji. Imali su brojne šanse, posjed lopte, kvalitetne šuteve, ali lopta jednostvano nije htjela da pronađe mrežu. Dovoljno je samo da spomenemo statistički podatak, da je jedna ekipa iz Španije izvela 11 kornera. Sigurno utakmica gdje tip dana je „kec u glavu“ – 1.90!

Ne propustite ni sljedeće mečeve:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku, kladionica Meridian daje najveće kvote na planeti!

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Imam osjećaj da će sve glat gg doći
0 0
GojkoMoksikanac
Imam osjećaj da će sve glat gg doći
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.