Milinković-Savić, Ilić i Radonjić zajedno sa Mozzartom donose najveću kvotu na svijetu

Mozzart promo kvote

Milinković-Savić, Ilić i Radonjić zajedno sa Mozzartom donose najveću kvotu na svijetu

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

Italijanska Serija A i engleska Premijer liga su u fokusu. Tačnije, Torino i Brentford, čije će pobjede protiv Bologne i Fulhama u svakom trenutku u Mozzartu biti najviše na svijetu.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

TORINO - BOLOGNA (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 2.50

Veliku prašinu, posebno u srpskim medijima, podigao je posljednji meč Torina i poraz od gradskog rivala Juventusa (4:2). Bikovi su dva puta vodili, ali se u drugom poluvremenu nisu izdržali, a najveću cijenu za primljene golove platio je Radonjić, koji je ušao u igru u 59. minuti, a izašao 17 minuta kasnije. Bio je to treći uzastopni meč u kojem Torino nije uspio pobijediti (dva poraza i jedan remi), a ta kriza mu je gotovo u potpunosti uništila san o nastupu na međunarodnoj sceni. Da bi sačuvali bilo kakvu šansu da dođu do šeste pozicije (Atalanta ima 11 bodova više i odigrala utakmicu više), Bullsi moraju savladati Bolognu. Samo što su gosti u odličnoj formi, četiri od posljednjih pet kola su pobijedili i izborili se za sedmo mjesto. Atalanta je na +7 u odnosu na njih. U prvoj polovini sezone, početkom novembra, Bologna je savladala Torino rezultatom 2:1.

BRENFORD - FULHAM (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2.15

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrlo zanimljiv duel 26. kola Premijer lige, koji bi čak mogao uticati na to ko će predstavljati Englesku na međunarodnoj sceni u Konferencijskoj ligi. Fulham je trenutno sedmi na tabeli, ima 39 bodova, a danas gostuje devetoplasiranom Brentfordu, koji takođe nema poraza u posljednja četiri kola, baš kao i londonski klub. Fulham ima četiri boda više, ali je Brentford odigrao dva meča manje, pa bi ovaj direktan duel lako mogao odlučiti o plasmanu. Nakon dva uzastopna trijumfa bez primljenog gola, Fulham se nije baš proslavio u prošlom kolu protiv Wolverhamptona. Bez lakše povređenog Mitrovića odigrao je samo 1:1 kod kuće. Sada se srpski golgeter vraća na teren, što je dodatna opasnost za Brentford. Samo što je domaćin izuzetno opasan tim, a u 2023. još uvijek nemaju nijedan ligaški poraz. Ostvario je četiri pobjede (od toga jednu protiv Liverpoola) i pet remija (između ostalih protiv Arsenala i Tottenhama). U prvoj polovini sezone Fulham je na svom stadionu pobjedio Brentford sa 3:2, zahvaljujući golu Mitrovića u 90. minutu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.