Milivojević, Milojević i Birmančević donose najveće kvote na svijetu

Nigdje na svijetu nećete naći veće

Milivojević, Milojević i Birmančević donose najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Nova sedmica počinje, a kladioci ne moraju da brinu. Zanimljivih mečeva u ponudi ovog ponedjeljka ne nedostaje, pa su Mozzartove kladionice danas bile velikodušne i ponudile najviše kvote na svijetu kada su u pitanju dva meča. Jedan iz Premijer lige i švedskog prvenstva.

CRYSTAL PALACE - LEEDS (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2.25

Ponovo će Luka Milivojević u potpunom miru gledati finiš Premijer lige. Njegov Crystal Palace nadomak je opstanka nekoliko kola prije kraja, uprkos primjetno lošoj formi u posljednjih nekoliko sedmica. Londonski orlovi su samo jednom trijumfovali u posljednja četiri kola, u prethodnom su izgubili od Leicestera (2:1) i Newcastlea (1:0), pa su pali na 14. poziciju. I dalje imaju dobru zalihu od osam bodova više od Evertona, koji je u zoni ispadanja. Današnji rival Palacea, Leeds je jedan od timova ispod njega na tabeli. Ima četiri boda manje, ali je ne tako davno ta razlika bila mnogo veća. Međutim, Leeds je popravio formu, neporažen je u posljednja četiri kola i sada je izbjegao zonu ispadanja. Crystal Palace je ovog novembra izgubio od Leedsa sa 1:0, ali je zato u prošlom savladao današnjeg rivala sa 4:1. Leeds je posljednji put savladao Crystal Palace na svom terenu 2006. godine u Championshipu. Od tada ga je posjetio još pet puta (tri poraza, dva remija)

MALMO - GOTEBORG (PONEDJELJAK, 19.10), KEC 1,60

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još jedna utakmica na kojoj Srbi mogu da vam donesu novac. Posebno mislimo na trenera Malmea Miloša Milojevića i njegovog vezistu Veljka Birmančevića. Njihov tim nije savršeno krenuo u odbranu titule, iako još ne znaju za poraz. Nakon četiri kola upisao je dvije pobjede i remi, pa je lošiji na tabeli od trenutnog rivala koji ima 10 bodova. Goteborg je odigrao 1:1 sa Jurgordenom nakon tri uzastopna trijumfa u prošlom kolu. Računajući sva takmičenja, Malmo je neporažen u posljednjih 15 zvaničnih mečeva. Posljednji tim koji ga je pobijedio bio je Chelsea, 2. novembra u Ligi šampiona sa 1:0. Od tada je Malmo osvojio titulu i plasirao se u finale Kupa Švedske, gde će 26. maja igrati protiv Hamarbyja. Jedna od tih 15 utakmica bila je protiv Goteborga, Malmo je slavio sa 2:0 kao gost u novembru. Birmančević je već otvorio golgetersku sezonu u prvenstvu, bio je strijelac protiv Elfsborga (1:1) u 2. kolu. To mu je jedini pogodak do sada.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

user1611570786
Ja sam znao da ste vi nisko pali sa ovim sponzorskim tekstovima al' ovo je bas dno dna...
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.