Mladost uvjerljiva, pobjede Vojvodine, Radničkog i Voždovca

Superliga Srbije

Mladost uvjerljiva, pobjede Vojvodine, Radničkog i Voždovca

D. Rakanović

Danas je odigrano šest mečeva devetog kola Superlige Srbije. 

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su domaćem terenu Javor iz Ivanjice sa 3:0. Strijelci za bili su Pejović, Milošević i Trifunović. 

Vojvodina je na stadionu Karađorđe teže od očekivanog savladala Mačvu iz Šabca sa 1:0. 

Jedini pogodak za Novosađane postigao je Subotić u 63. minuti. 

Radnički iz Niša savladao je na svom Čairu Borac rezultatom 1:0. Pobjedu Nišlijama danas je donio Ivan Miladinović pogotkom već u drugom minutu. 

Fudbaleri Voždovca su na gostovanju savladali Napredak iz Kruševca sa 2:1. Dva pogotka za Voždovac postigao je Andija Luković u 27. i 82. minutu, dok je strijelac za Napredak bio Jesse Sekidika u 58. minuti. 

Radnik iz Surdulice savladao je na gostujućem terenu Čukarički rezultatom 2:1. 

Gosti su poveli autogolom Kopitovića u 12. minuti, da bi Dušan Mićić udvostručio prednost Radnika na 2:0. Jedini pogodak za Čukarički postigao je Darko Puškarić u 77. minutu. 

Jedinu utakmicu bez golova odigrali su Rad i Bačka.

Crvena zvezda i Vojvodina imaju po 19 bodova, s tim da Zvezda ima dva meča manje. Na diobi treće pozicije su Voždovac i Radnički iz Niša sa 18 bodova, dok petoplasirani Spartak ima bod manje. Na začelju Rad je na 13. mjestu sa osam bodova, Bačka ima šest, dok Javor ima samo četiri boda. Na posljednjem mjestu nalazi se Borac sa samo jednim bodom iz osam utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi