Modriča i Laktaši ubjedljivi, težak poraz BSK-a

Druga liga FS Republike Srpske

Modriča i Laktaši ubjedljivi, težak poraz BSK-a

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FS Republike Srpske grupa Zapad Modriča maxima Modriča nastavila je sa sjajnim igrama i deklasirala je Željezničar sa 5:0.

 Modriča je nakon prvih 45. minuta vodila 3:0, a strijelci su bili Siniša Sarkić i Goran Lukić, dok je autogol postigao Ljubiša Vasilić. 

Za 4:0 je pogodio Siniša Sarkić svojim drugim pogotkom u 50. minuti, a samo šest minuta kasnije za konačnih 5:0 pogodio je Radoslav Prljeta.

Laktaši su sa 3:0 deklasirali Slobodu Novi Grad, a dva puta mrežu gostiju pogodio je Ozren Savić, te jednom Mihailo Šipovac.

BSK je u Banja Luci poražen sa 4:0 od Mladosti, a Sloga je u Trnu slavila 2:0 protiv Ozrena. Proleter iz Teslića sa 4:1 bio je bolji od Sloge, a Borac iz Šamca sa 3:2 od Jedinstva.

Sutra se igraju dva duela. Dubrava će ugostiti Vranjak, dok će u Omarskoj igrai Omarska i Ljubić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi