Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Portugal 1,40, Slovačka 2,40, Brazil 1,48

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Portugal 1,40, Slovačka 2,40, Brazil 1,48

Sponzorski tekst

Kreću odlučujuće bitke za plasman na Mundijal u Kataru. Bukmejkeri Mozzartu  za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

REPUBLIKA IRSKA – PORTUGAL (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 1,40

Srbija u nedjelju u Lisabonu bije presudnu bitku za odlazak u Katar, a pomoć bi mogla da stigne večeras od Iraca. Ukoliko Kristijano Ronaldo i drugovi budu poraženi, izabranicima Dragana Stojkovića Piksija u prestonici Portugalije treba bod za prvo mjesto i direktan plasman na Svijetsko prvenstvo. Teško je očekivati trijumf zeleno-bijelih protiv šampiona Europe iz 2016. godine, ali nada posljednja umire. U prvom odmjeravanju snaga ovih selekcija, Portugal je tek u finišu došao do bodova. Irci su vodili do 89. minuta, ali je čudesni Ronaldo sa dva gola donio velika tri boda četi Fernanda Santosa.

SLOVAČKA – SLOVENIJA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2,40

Utješna borba u Trnavi za treće mjesto u Grupi H. Rusija i Hrvatska su pobjegle i boriće se za direktno mjesto na Mundijalu, dok će Slovaci i Slovenci igrati za čast. Oba tima imaju po 10 bodova. Domaćin na svom terenu ima samo jedan poraz u ovim kvalifikacijama, i to od Hrvatske (0:1), dok su Jan Oblak i kompanija očajni bili na gostovanjima. Poraženi su tri puta, a jedino su dobili autsajdera Maltu. U prvom meču ovih reprezentacija prvog dana septembra ove godine nije bilo pobjednika u Ljubljani – 1:1. Boženik je donio prednost Slovacima, a četa Matijaža Keka je izjednačila pogotkom Stojanovića. Od šest mečeva ovih reprezentacija u istoriji, na pet je bio tip 0-2 gola. Slovenija ima tri trijumfa, Slovačka jedan, dok su dvije utakmice završene bez pobjednika.

BRAZIL – KOLUMBIJA (PETAK, 01.30), KEC 1,48

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selesao se gotovo izvjesno plasirao na Mundijal u Kataru, ali izabranici selektora Titea žele ovaj ciklus da završe ispred ljutog rivala, Argentine. Nejmar i drugovi na svom terenu imaju svih pet pobjeda, uz samo jedan primljeni gol. Kolumbijci su loše počeli ove kvalifikacije, ali su sve bolji i bore se za makar četvrtu poziciju koja vodi u Katar. Imaju čak sedam remija, a tri u nizu. Samo je Ekvador na svom terenu pobjedio Trikolore, i to sa ubedljivih 6:1. Meč se igra u Sao Paulu. Kolumbijci su prošlog mjeseca prvi uzeli bod Selesau. U Barankilji nije bilo pogodaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi