Kečevi na Fenerbahce i Cagliari su najveći na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kečevi na Fenerbahce i Cagliari su najveći na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Loš fudbalska ponuda ovog utorka. U prvom planu je 36. kolo turskog prvenstva, a igra se i plej-of u Seriji B. Kladionice Mozzart su za danas pripremile dva keca koja će u svakom trenutku biti najveća na svijetu.

U pitanju su pobjede Fenerbahcea protiv Antalije i Cagliara protiv Parme.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

FENERBAHÇE - ANTALYA (UTORAK, 19.00), KEC 1.42

Odlična forma Fenerbahcea na kraju sezone, ali će se vjerovatno tim portugalskog stručnjaka Jorge Jesusa boriti za drugo mjesto. Tri kola prije kraja prvenstva plavo-žuti imaju pet bodova manje od Galatasaraya. Fener ima isti broj bodova kao i trećeplasirani Besiktas, ali i meč manje. Antalya je na dnu tabele, loša sezona za tim Nuria Sahina. Tim iz azijskog dijela Istanbula najefikasniji je na prvenstvu sa 82 gola, a prva zvijezda tima i najubojitiji golgeter Turske je Ekvadorac Ener Valencia. Gosti sa Mediterana već tri meča nisu pobijedili. Plavo-žuti su u prvom dijelu prvenstva slavili u Antaliji rezultatom 2:1.

CAGLIARI - PARMA (UTORAK, 20.30 h), KEC 2.25

U Seriji B je u toku uvijek zanimljivo doigravanje. Šest timova je sanjalo o elitnom rangu na Apeninima, a do kraja još četiri. Cagliari i Parma će u polufinalu igrati dvostruko. Tim sa Sardinije je ispao prošle sezone, a želi ekspresni povratak u elitu. Parma se dugo bori nakon finansijskog kraha. Buffon i njegovi prijatelji žele da kroz plej-of na Enio Tardiniju ponovo ugosti Milan, Inter, Juventus, Napoli, Romu, Lazio... Cagliari je Seriu B završio sa pet trijumfa, dok Parma ima osam mečeva bez poraza. U ligaškom dijelu sezone u drugoligaškom karavanu u Italiji, Parma je na svom terenu slavila rezultatom 2:1, dok je na Sardiniji bilo 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Top Komentari

Adnanos
Protiv Parme? Ma daaaaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti