Manchester City, Marseille i Koln u pohodu na pobjede i najveće kvote na svijetu

Nigdje nećete moći da nađete veće nego u Mozzartu

Manchester City, Marseille i Koln u pohodu na pobjede i najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Nedjelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Najkvalitetniji fudbal na Starom kontinentu se lagano i sigurno vraća na male ekrane, a program je sve sadržajniji i kvalitetniji.

Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Engleske, Francuske i Njemačke. Najjači koeficijenti spremni su na slavlje Mančester Sitija na gostovanju Vest Hemu, potom na kec na Marsej u sudaru sa Remsom, kao i na jedinicu na Keln protiv novajlije Šalkea. 

VEST HAM - MANCHESTER CITY (NEDJELJA, 17.30), DVOJKA 1,43

West Ham je posljednjih godina ozbiljno napredovao. Prošle sezone u Premijer ligi Čekićari su ostvarili 16 pobjeda i osam neriješenih mečeva, što im je donijelo 56 bodova i sedmu poziciju na tabeli. Posljednje dve kontrolne utakmice donijele su timu iz Londona remi sa Lutonom (1:1) i Lensom (0:0). U ovom prelaznom roku Čekićari su na kupovinu igrača potrošili 112 miliona evra, što ukazuje na želju da konkurišu za najviša priznanja. Mančester Siti je lani još jednom uspio da dođe do titule prvaka Engleske, ali ne bez poteškoća. Za 38 etapa Građani su zabilježili 29 pobjeda i šest remija, i ukupno osvojili 93 boda. Siti nije imao sreće na startu nove sezone, gdje je poražen od Liverpoola u meču Superkupa Engleske (1:3).

Ukoliko vas zanima Fantasy, pravo je vrijeme da se priključite našoj Fantasy Premijer Ligi jer vas čeka više od 100 nagrada. Saznaj više ovdje

MARSEILLE - REIMS (NEDJELJA, 20.45), KEC 1,65

Marseille nije pobijedio u četiri meča zaredom, a za to vrijeme klub je izgubio tri puta i jednom je remizirao. Svi ovi susreti odigrali su se u predsezonskom periodu, a prije toga tim Igora Tudora je češće pobjeđivao. U posljednjem izdanju Lige 1, Olimpik je čak uspio da završi na drugom mjestu na tabeli. Reims je u prvenstvu Francuske prošlu sezonu završio na 12. poziciji, ispod sredine tabele. Klub je smjenjivao poraze i pobjede, što mu nije dozvolilo da se podigne više. Crveno-bijeli su tokom predsezone često pobjeđivali, ali su na protekla dva duela igrali sa Villarealom (0:1) i Sassuolom (2:2).

KOLN - SCHALKE (NEDJELJA, 17.30), KEC 1,90

Koln je odigrao meč u Kupu Njemačke prije nedjelju dana, gdje je neočekivano izgubio od Regensburga poslije izvođenja penala. Jarčevi su gubili tokom susreta (0:2), ali su uspjeli da se poprave. Ipak, nisu mogli da postignu treći gol i završili su takmičenje odmah na početku. Prošla sezona je bila dobra za tim. Keln je zauzeo sedmu poziciju, i igra kvalifikacije za Ligu konferencije. Schalke se vratio u Bundesligu po kratkom postupku, osvojivši drugu najvažniju ligu u zemlji. Uspješna je bila i prva zvanična utakmica ove sezone. U sklopu Kupa je eliminisao niželigaša Bremer sa 5:0.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi