Bologna i prošlosezonska portugalska senzacija donose najveće kvote na svijetu

Nigdje nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Bologna i prošlosezonska portugalska senzacija donose najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Rasplamsala se fudbalska Evropa, još malo nedostaje da krenu svi šampionati.

Raznovrstan program ovog ponedjeljka je stavio bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u Italiji i Portugaliji, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča.

U pitanju su po jedan duel iz Kupa Italije i Primeire, u oba takmičenja se igraju susreti 1. kola. U svakom momentu će u Mozzartu da bude najveća kvota na svijetu na kečeve na Bolonju i Žil Visente.

BOLOGNA - COSENZA (PONEDELJAK, 21.15), KEC 1,55

Zvanično kreće sezona za Bolonju, utakmicom 1. kola Kupa Italije protiv drugoligaša Kozence. Za sada tim djeluje malo slabije nego prošle sezone, pošto su tokom ljeta ekipu napustili standardni štoper Aron Hiki i levi bek Artur Tjat, kao i važan šraf iz veznog reda Matijas Svanberg, novi član Volfsburga. Samo je za njega stigla kakva-takva zamjena, Mihel Ebišer iz Jang Bojsa. Krpilo se i na beku, Andrea Kambijaso je došao na pozajmicu iz Juventusa. Iako sve to možda ne bude dovoljno za mirnu sezonu u Seriji A, pogotovo ako Marko Arnautović ode u Mančester Juanjted, u duelu sa Kozencom ne bi trebalo da bude problema. Dobra vijest je i ta što će Siniša Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, da bude kraj aut linije. To je razlog više da se igrači Bolonje ne obrukaju danas.

ŽIL VISENTE - PASOS FEREIRA (PONEDELJAK, 21.15), KEC 1,90

Posljednji meč 1. kola portugalske Primeire. Žil Visente je zvanično već otvorio sezonu, pošto je u srijedu odigrao prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Na gostovanju Rigi u Letoniji je odigrao samo 1:1, golom novajlije Huana Manuela Boseljija sredinom drugog poluvremena je izbjegao poraz. Žil Visente je prošle sezone bio peti u portugalskom šampionatu i tako se izborio za prvi nastup u takmičenjima UEFA u klupskoj istoriji. Međutim, tokom ljeta je ostao bez trenera koji je napravio uspjeh, Rikardo Soareš nije mogao da odbije ponudu najtrofejnijeg afričkog tima Al Ahlija iz Kaira, pa je ekipu preuzeo Ivo Vijeira. Došlo je i 12 novih igrača, dok je Samuel Lino otišao u Atletiko Madrid, treba vremena sve to posložiti. Pasos Fereira je prošle sezone bila 11. na tabeli, a i ove će se boriti za neku sredinu. Posljednji njihov susret, u aprilu ove godine, završen je 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti