Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Chelsea, Milan i Bayer iz Leverkusena

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Chelsea, Milan i Bayer iz Leverkusena

Sponzorski tekst

Put do dobitka lakši je uz najveće koeficijente na svijetu. Subota je tradicionalno bogat sportski dan. Bukmejkeri Mozzarta su za vas izabrali tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Čelsi, Milan i Bajer iz Leverkuzena.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvojite 5 dana besplatne igre!

ČELSI – MANČESTER JUNAJTED (SUBOTA, 18.30), KEC 2,30

Plavci na svom stadionu velikog rivala gotovo punih pet godina, a u svim takmičenjima, bilo kod kuće ili na strani, slavili su u samo jednom od prethodnih 11 međusobnih duela. U Čelsijevom domu vlada dobro raspoloženje. I jedni i drugi vremenom bilježe sve bolje rezultate i za razliku od početka sezone kada im prognoze nisu bile najbolje, polako hvataju priključak za Arsenalom i Mančester Sitijem. Londonski klub preporodio se dolaskom Grejama Potera koji je promijenio klimu u redovima prošlogodišnjeg prvaka Evrope. Do pojavljivanja harizmatičnog Engleza ona je bila poprilično promijenljiva, Tomas Tuhel nije uspijevao da pronađe željenu formu. Erik ten Hag se s druge strane i dalje poprilično muči da pronađe dobitnu kombinaciju. Istina, Junajted je u posljednje vrijeme postao tvrd orah (u prethodna dva mjeseca izgubio na samo dvije od 11 utakmica, ne računajući meč sa Totenhemom u prošlom kolu), ali isto tako rivale dobija poprilično teško, najčešće uz gol razlike. Jedan od razloga je i to što nema raspucanog golgetera, Markus Rašford i Kristijano Ronaldo su van forme, a Antoni Marsijal se ponovo povrijedio taman što je krenuo da trese mreže. Ronaldo je kažnjen od strane kluba i neće igrati na Stamford Bridžu. Za goste su van stroja i Arona Van Bisaka i Donija Van de Bek. Poter ne može da računa na Veslija Fofanu, Risa Džejmsa i N’Goloa Kantea. OVDJE pročitajte zanimljiv istorijat duela Čelsija i Mančester Junajteda.

MILAN – MONCA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,50

Bitka za Lombardiju na San Siru. Milan je i ove sezone odličan, kandidat je za odbranu titulu. Trenutno je na tri boda manje od lidera Napolija. Monca je ušla u najbiolje društvo, a iza kluba stoji Silvio Berluskoni, nekadašnji vlasnik Rosonera. Gosti su loše počeli Seriju A, ali su pobjedili na tri od posljednje četiri utakmice i pobjegli iz opasne zone. Četa Stefana Piolija je na svom terenu dobila četiri puta, uz poraz protiv Napolija. Monca ima samo jedan trijumf van svog stadiona. Ovo je prvi zvaničan meč ovih timova. Prethodnih godina su igrali prijateljske utakmice. Van stroja za milanskog giganta su Ibrahimović, Manjan, Salamakers, Kalabrija i Florenci.

LEVERKUZEN – VOLFZBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,85

Da se Bundesliga sada završila, Bajer iz Leverkuzena bi igrao baraž za opstanak. Ne ide Farmaceutima ni sa novim trenerom, španskim asom Ćabijem Alonsom. Samo dvije pobjede u 10 kola šampionata Njemačke upalilo je alarm pred dolazak solidnog Volfzburga koji već tri meča ne zna za poraz. Domaćin ima i dalje nepovoljnu kadrovsku situaciju. Nedostaju Azmun, Belarabi, Palasios i Virc. Bajer je vezao tri poraza na svom stadionu, ali na posljednje dvije utakmice je osvojio četiri boda i najavio ulazak u formu. Vukovi su samo jednom pobjedili na pet gostovanja u novom šampionatu Njemačke. Na osam od devet posljednjih međusobnih duela, na čak osam su slavili gostujuće ekipe. Da li je pravi trenutak da konačno dođe kec?

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi