Bilbao i Verona najisplativije opcije

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na trijumfe španske i italijanske prve lige

Bilbao i Verona najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Nova sedmica - novi izazovi. Solidna fudbalska ponuda ovog ponedjeljka omogućila je Mozzartovim kladionicama da vam pripreme lijepo iznenađenje za dvije utakmice.

U svakom trenutku u Mozzartu će biti najveća kvota na svijetu za po jedan meč iz španske Primere i italijanske Serije A. Riječ je o utakmicama protiv Athletica Bilbaa i Verone.

ATHLETIC BILBAO - OSASUNA (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1.75

Igrači Osasune su u teškom momentu. Doživjeli su dva uzastopna prvenstvena poraza, pa im je neka od pozicija koje vode na međunarodnu scenu sve više udaljavaju. Tim iz Pamplone danas gostuje direktnom konkurentu Athletic Bilbau bez standardnog štopera Unaya Garcie, koji mora da služi suspenziju zbog žutog kartona koji je dobio u prošlom kolu. Nakon 15 kola, Bilbao ima dva boda više od Osasune, a eventualna pobjeda danas bi ih katapultirala na dionicu četvrte pozicije. Baskijski tim je u dobroj formi, nije izgubio niti jedan meč u posljednjih pet takmičarskih utakmica (četiri pobjede i jedan remi), a taj niz je i duži ako ubacimo sva četiri trijumfa bez primljenog gola u prijateljskim utakmicama tokom Svjetskog prvenstva u Kataru. Bilbao je prošle sezone savladao Osasunu u oba duela, rezultatom 3:1 i 2:0.

VERONA - CREMONEZE (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 2.25

Potražite više informacija na temu La Liga:

Derbi na dnu Serije A. Sastaju se dvije ekipe koje su toliko duboko na dnu tabele da im "igra" samo pobjeda u direktnom duelu. Verona "nosi fenjer", jer ima samo šest bodova iz 16 kola. U periodu od 4. septembra do kraja 2022. godine ekipa iz grada Romea i Julije imala je čak 10 ligaških poraza. On je svoj crni niz prekinuo tek prošle srijede, odigravši 1:1 sa Torinom. Dan ranije Cremonese je na svom terenu izgubio od Juventusa sa 1:0, golom Milika u 91. minuti. Bio je to njegov drugi uzastopni poraz. Posljednji put u takmičarskom meču Verona i Cremonese su se sastali 2019. u Kupu Italije, tada je današnji gost slavio nakon produžetaka sa 2:1. Ove dvije ekipe su se također sastale u sklopu priprema za ovu sezonu, krajem jula. Potom je Verona trijumfovala sa 4:3.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi