Newcastle i St. Etienne su najisplativije opcije

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu

Newcastle i St. Etienne su najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je Mozzartove kladionice u slatku muku. Na rasporedu su zanimljive utakmice u Liga kupu Engleske, kupovima Portugala, Holandije, Turske, druge lige Francuske, a bukmejkeri su pripremili iznenađenja za dvije utakmice.

Borbe se nastavljaju u Liga kupu i drugom rangu zemlje Trikolora, a razlog više za praćenje rezultata današnjih kola svakako može biti to što je kvota na pobjede Newcastlea protiv Leicestera, odnosno Saint-Etiennea nad Laval u Mozzartu, najveća na svijetu u svakom trenutku.

NEWCASTLE - LEICESTER (UTORAK, 21.00), KEC 1.60

Na putu do četvrtfinala engleskog Liga kupa, Newcastle je uspio da savlada Crystal Palace tek nakon izvođenja jedanaesteraca, a potom i Bournemouth minimalnim rezultatom. U Premijer ligi crno-bijeli poslije 18 kola imaju devet pobeda i osam remija, a sa 35 bodova zauzimaju treću poziciju, što je najbolji rezultat u poslednjih nekoliko godina. U prošloj utakmici Svrake su remizirale sa Arsenalom (0:0). Leicester je izbacio Gillinghama i MK Donsa, ali stvari nisu tako ružičaste za današnje goste Premijer lige. Nakon pauze za utakmice Svjetskog prvenstva, Lisice su izgubile sve mečeve, poražene od Newcastlea (0:3) i Liverpoola (1:2). U prvoj utakmici 2023. Leicester je neočekivano izgubio od Fulama (0:1) na svom terenu.

ST. ETIENNNE - LAVAL (UTORAK, 20.45), KEC 1.73

Saint-Etienne je trenutno na posljednjem mjestu na tabeli Francuske Lige 2. Klub sa 12 bodova zaostaje četiri koraka od najbližih rivala. Dakle, čak i da savez Zelenima nije oduzeo tri boda, oni sada ne bi bili bolje pozicionirani. U posljednje vrijeme Saint-Etienne je bio inferioran i u pet kola, pored tri poraza, imao je i jednu pobjedu i remi. Laval na tabeli Ligue 2 nije tako daleko od svog protivnika u ovom meču. Sa 20 bodova nalazi se na 15. mjestu. Laval je u posljednje vrijeme bio nestabilan i u pet kola ekipa je imala dvije pobjede i poraz, te jedan remi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi