Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na pobjede Partizana, Sportinga i Uniteda

Mozzart promo kvote

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na pobjede Partizana, Sportinga i Uniteda

Sponzorski tekst

Vrijeme je za evropski četvrtak. U epicentru su revanš utakmice osmine finala Lige Evrope i Lige Konferencija. Partizan brani čast srpskog fudbala u međunarodnim takmičenjima. Izabranici Gordana Petrića nadomak su osmine finala Konferencijske lige nakon pobjede od 1:0 protiv Sheriffa u Kišinjevu.

Kladionice Mozzart za današnju utakmicu nude promo kvote na kec u Humskoj. Nigdje nećete naći bolje kvote na pobjedu crno-belih. Osim duela na Topčidrskom Brdu, najveći koeficijenti na svijetu imaju i Sporting iz Lisabona u Danskoj protiv Midtylanda i Manchester United na Old Trafordu protiv Barcelone.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

PARTIZAN - SHERIFF (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2.05

Oglasi

Crno-beli su u prvom meču u Moldaviji pokazali da su bolji rival od Sheriffa, ali moraju da potvrde plasman u sljedeće kolo pred svojim navijačima u Humskoj. Petrić neće moći da računa na štopera Igora Vujačića, koji je prije sedam dana zaradio suspenziju u Kišinjevu. Njega će zamijeniti Siniša Saničanin. Očekuje se da će Danilo Pantić biti plejmejker umesto Izraelca Bibarsa Nata. Golovi se očekuju od raspoloženog Ricarda Gomesa.

MIDTYLAND - SPORTING L. (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1.95

Bez prednosti zeleno-bijeli putuju u Herning, danski tim koji je u prvom meču iznenadio portugalskog velikana. Bilo je 1:1. Na startu nastavka prvenstva u Danskoj, Midtjylland je u gostima savladao Vyborg sa 4:0. Sporting je u ponedeljak u gostima pobedio Chavesa sa 3:2. Za portugalskog giganta ne može igrati samo Daniel Braganas, koji je već duže vrijeme van tima. Za Midtjylland je ispao Urugvajac Emiliano Martínez, koji uzima pauzu zbog kartona.

MANCHESTER UNITED - BARCELONA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2.40

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Duel velikana u prvom meču na Nou Campu završen je bez pobjednika - 2:2. Barca je blizu titule u Španiji, to im je prioritet, ali sigurno Ćavijevi momci dolaze na Old Trafford kako bi pokušali da nokautiraju velikog rivala s kojim su se nekada borili u Ligi šampiona. Obje ekipe su u naletu, u dobroj formi. Junajtedu nedostaju povređeni Marsijal i Eriksen, dok su Katalonci bez suspendovanog Gavija, kao i povređeni Pedri i Dembele.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi