Mozzart daje najveće kvote na svijetu u Gillinghamu i Dundeeju

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu u Gillinghamu i Dundeeju

Sponzorski tekst

Ovaj utorak možda neće biti pun utakmica, ali ima mogućnosti za zaradu. Većina prvenstava danas odmara zbog međunarodne pauze, a Mozzart kladionice su pripremile dvije najjače kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, odnosno jedinica na Gillingham protiv Crewea u četvrtoj engleskoj ligi, kao i kec na Dandee u okršaju sa Ayr Unitedom u drugoj škotskoj ligi.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

GILLINGHAM - CREW (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Gillingham je sa 38 bodova pri dnu tabele četvrtog engleskog ranga, tačnije na 20. mjestu. Nije ostvario veliki zaostatak za prvim ispod crte i udaljen je samo sedam koraka od njega, tako da Gilesi ne bi trebali biti opušteni jer zbog toga rizikuju da padnu. Nisu gubili tako često u posljednje vrijeme, jednom u četiri meča. U ostalim okršajima Gillingham je dva puta remizirao i još jednom pobijedio. Crewe je malo ispred svog protivnika u ovom meču sa 42 boda, a nalazi se na 18. poziciji. Samo bod iza svojih najbližih protivnika iznad, Crewe je u poziciji da se potencijalno popne na sredinu tabele. Međutim, Crewe ne igra dobro u posljednje vrijeme, pobijedili su samo jednom u posljednjih pet kola. Poraženi su u protekla dva kola.

DUNDEE - AYR UNITED (UTORAK, 20.45), KEC 1.95

Dundee ima 47 bodova i nastavlja borbu za direktnu promociju u škotski Premiership. Nalazi se na drugoj poziciji sa sedam bodova i duelom manje od vodećeg Queen Parka. Vrijedi napomenuti da je tim malo pouzdaniji na gostovanju, jer u prosjeku prima manje od gola po utakmici. Dundee je u prethodnom kolu remizirao sa Patrickom (0:0), a u proteklih pet okršaja ostvario je samo jedno slavlje. Ayr United zaostaje samo jedan bod za svojim protivnikom, odnosno osam za liderom u prvenstvu. Prema rezultatima u gostima, Ayr je najbolji u diviziji, au prethodnom kolu tim je pobijedio Hamilton (2:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi