Zeleni, za povećanje dobitnih tiketa: Kvote na St. Etienne i Shamrock u Mozzartu najveće na svijetu

Mozzart promo kvote

Zeleni, za povećanje dobitnih tiketa: Kvote na St. Etienne i Shamrock u Mozzartu najveće na svijetu

Sponzorski tekst

Ušli smo u sam kraj fudbalske sezone. Posljednje kolo igra se u Ligi 2 Francuske, dok je u Republici Irskoj novo prvenstvo već počelo (sezona se igra u toku kalendarske godine). Ovog petka Mozzart kladionice su pripremile posebno iznenađenje za ta dva takmičenja.

Nigdje na planeti nećete naći tako dobre kvote kao u ovoj kladionici kada su u pitanju pobjede dva zeleno-bijela tima, St. Etienne i Shamrock. Od 20.45 sastaju se sa Valenciannesom, odnosno Dundalkom.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SAINT-ETIENNE - VALENCIENNES (PETAK, 20.45), KEC 1.75

Utakmica bez rezultatskog značaja. Prije posljednjeg kola oba tima su osigurala sredinu tabele, St.  Etienne je 10. sa 50 bodova, dok su gosti 13. sa pet bodova manje. Za Zelene, koji od ove sezone više neće nositi titulu najtrofejnijeg kluba u Francuskoj (PSG ih je prestigao 11. titulom), sredina tabele je pravi uspjeh. Jer nakon ispadanja iz Lige 1, Saint-Etienne je imao mnogo problema tokom većeg dijela sezone i stalno je bio u zoni ispadanja. Odbrana mu je bila najveći problem, do sada je kapitulirala 57 puta (treći najgori učinak u ligi). St.Etienne je tokom proljeća bio malo živahan, vezao je nekoliko pobjeda i tako ipak izbjegao prelazak u treći rang. Sada polako može da se okrene reorganizaciji za naredni šampionat, u kojem će pokušati da se vrati u elitu, gdje mu je objektivno i mjesto. Prije toga ga čeka duel sa Valenciennesom, sa kojim je u ugustu prošle godine odigrao 2:2.

SHAMROCK - DUNDALK (PETAK, 20.45), KEC 1.48

Aktuelni irski šampion Shamrock ove sezone igra u čudnim serijama. Odbranu trona započeo je sa šest mečeva bez pobjede (pet remija i jedan poraz), nakon čega je u narednih 10 mečeva upisao čak devet pobjeda i jedan remi. I taman kada su se navijači Shamrocka malo opustili, zeleno-bieli su im u prethodna dva kola priredili dva neprijatna iznenađenja - izgubili su od Droghede (2:1) i Cork Cityja (1:0). Shamrock je sada drugi na tabeli, bod iza Derry Cityja, koji je također poražen u prošlom kolu. Šampion će pokušati da se vrati na pobjednički kolosijek protiv petoplasiranog Dundalka, ekipe koja je iz prethodna tri kola osvojila samo bod i sedam bodova manje od današnjeg rivala. U prvom susretu sezone, krajem marta, Shamrock je trijumfovao u Dundalku sa 4:0. Od tog meča krenula je serija dobrih rezultata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi