Mozzart daje najveće kvote na svetu: Rayo Vallecano 2,50, Wolverhampton 2,40, Basaksehir 2,15

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Rayo Vallecano 2,50, Wolverhampton 2,40, Basaksehir 2,15

Sponzorski tekst

Za početak nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para fudbalskih utakmica.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Primere, Premijer lige i turske Superlige. Konkretno, za jedinice na Rayo Vallecano, Wolverhampton i Basaksehir.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

RAYO VALLECANO – CELTA VIGO (PONEDELJAK, 18.30), KEC 2,50

Nije sve samo do Radamela Falkaa, ali kolumbijski napadač je definitivno uticao na neočekivan uspon Raya Vallecana. Povratnik u Primeru više se ne može nazvati iznenađenjem, pobjeda nad Barcelonom (1:0) u prošlom kolu bila je njegova peta u predgrađu Madrida, na isto toliko utakmica. Sve bodove koje je Rayo gubio, izgubio je na gostujućim terenima. Sada mu u goste dolazi Celta, jedan od slabijih timova u španskoj eliti. Već je tim iz Viga doživio sedam poraza na prvih 11 utakmica, sakupio je svega 10 poena i očekuje ga borba za opstanak. Ipak, Rayo mora da bude oprezan, pošto je većinu bodova Selta osvojila na gostovanjima, čak sedam. Poslednji put ova dva tima su se sastali u maju 2019. godine, kada je bilo 2:2. Na posljednjih pet njihovih okršaja bilo je UG3+.

WOLVERHAMPTON - EVERTON (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,40

Očajno su Vukovi otvorili šampionat, dugo su bili u zoni ispadanja. Ipak, u oktobru im je krenulo, pa su na posljednja četiri kola u Premier ligi osvojili 10 od mogućih 12 bodova. Niz od tri uzastopne pobjede prekinuo im je Lids u prošlom kolu, odigrali su 1:1, zahvaljujući pogotku Rodriga iz penala u 94. minutu. Teško da je to fudbalerima Wolverhemptona previše pokvarilo raspoloženje pred duel sa Evertonom u 10. kolu engleskog šampionata. Karamele su za jedan poen bolje na tabeli, ali su u lošoj formi. U poslednja tri kola su osvojile samo jedan bod. Oba duela u prošloj sezoni pripala su Evertonu, sa 1:0 i 2:1. Na njihovim duelima nismo videli remi od 2018. godine, odnosno na posljednjih pet utakmica.

BASAKSEHIR - ADANA DEMIRSPOR (PONEDELJAK, 18.00), KEC 2,15

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uspio je Basaksehir, za koji igra srpski fudbaler Danijel Aleksić, da popravi formu u posljednjih nekoliko kola. Ostvario je tri pobjede iz prethodna četiri meča, savladao je i Besiktas (3:2) i Antalyiju (2:1), što je bilo dovoljno da pobjegne iz zone ispadanja. Sada je na 13. poziciji i ima jedan poen manje od današnjeg rivala, Adana Demira. On je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Sivassom, a bod mu je donio Mario Baloteli golom iz jedanaesterca. Prethodno je nigerijski vezista Babadžide Akintola dobio crveni karton, pa će propustiti meč sa Basaksehirom. Poslednji put Basaksehir i Adana Demir su se sastali u decembru 2018. godine u Kupu Turske, a tada je tim iz Istanbula slavio sa 2:0. Zanimljivo, Basaksehir ove sezone još nije nijednom remizirao, dok je Adana Demir to učinio četiri puta na prvih 10 prvenstvenih mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije