Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atalanta 1,43, Gent 1,63

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atalanta 1,43, Gent 1,63

Sponzorski tekst

Novi četvrtak, novi izazovi. Fudbalska ponuda je prilično solidna, bez obzira na to što vikend još nije došao. Toliko dobra da vam Mozzart kladionice nude posebno iznenađenje za dvije utakmice.

U pitanju su po jedna utakmica Kupa Italije i Prvenstva Belgije. Konkretno, kečevi na Atalantu i Gent, koji će svakog trenutka biti najveći na svijetu.

ATALANTA - SPEZIA (ČETVRTAK, 15.00), KEC 1.43

Atalanta je odradila odličan posao tokom pauze Svjetskog prvenstva. Na pripremama je polako dizala formu, u prošlom pripremnom meču je savladala Kremu sa 10:1, a potom je odlično krenula u Seriju A. Remi na gostovanju kod Spezie (2:2), pobjeda nad Bolognom (2:1), zatim uništenje Salernitane u prvom meču u Bergamu nakon više od dva mjeseca, sa 8:2. Nakon tog sjajnog nastupa, vrijeme je za osminu finala Kupa Italije, prilika da se Boginja osveti Spezii za prvenstvo. Nakon remija sa Atalantom, gosti su osvojili bod protiv Leccea (0:0), a potom savladali Torino sa 1:0. Prije žrijeba Atalanta je imala tri uzastopne pobjede nad Speziom.

GENT - CHARLEROI (ČETVRTAK, 18.30), KEC 1.63

Fudbaleri Genta imaju priliku da iskoriste lošu formu aktuelnog šampiona Club Bruggea i istisnu ga sa četvrte pozicije na tabeli, posljednje koja vodi u doigravanje. Trenutno je Gent prvi ispod crte, ima bod manje od Club Bruggea, a danas im gostuje prosječan Charleroi tim. Istina, gosti su u prethodna dva kola izborili dvije uzastopne pobjede, ali im je to bilo dovoljno da se plasiraju na 11. poziciju, odnosno da pobjegnu iz zone ispadanja. Gent je prošlog vikenda savladao Kortrijk, okončavši niz od tri uzastopna meča u svim takmičenjima bez pobjede. Prije toga je eliminisan iz nacionalnog kupa od Union Saint-Giloisea sa 4:0. U prvoj polovini sezone Charleroi je savladao Gent sa 2:1. Bila je to njegova druga uzastopna pobjeda nad Bizonima istim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.