Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,75, Chelsea 1,65, Manchester United 2,75!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,75, Chelsea 1,65, Manchester United 2,75!

Sponzorski tekst

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to jednice na Barcelonu i Chelsea, odnosno dvojku na Manchester United, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

BARCELONA - BENFICA (UTORAK, 21.00), KEC 1,75

Barcelona je doživjela poraze u uvodna dva meča Lige šampiona, izgubivši sa ukupno 6:0 od Bayerna i Benfice. Ipak, Blaugrana nije propustila priliku da ugrabi maksimalne bodove u obračunu sa glavnim autsajderom grupe u liku kijevskog Dinama. Dvije pobjede istim rezultatom 1:0 omogućile su Kataloncima, koji odnedavno predvodi Ćavi, da računaju na plasman u plej-of. Večeras na Kamp Nou dolazi Benfica, koja je, u cjelini gledano, u prva dva kola igrala veoma dobro i sakupila četiri boda. Potom su Orlovi doživjeli dva debakla protiv Bayerna i sada protiv Barcelone traže potencijalni trijumf koji može da im omogući makar mjesto u Ligi Europe.

CHELSEA - JUVENTUS (UTORAK, 21.00), KEC 1,65

Izabranici Tomasa Tuhela ove sezone brane trofej Lige šampiona, što im daje dodatni motiv. Poslije četiri kola tekuće kampanje najkvalitetnijeg kontinentalnog takmičenja Chelsea je ostvario tri pobjede, i drugi u Grupi H. Plavci su u posljednjem meču minimalno pobjedili Malmo (1:0), dok u Premijer ligi vode kolo pošto su za vikend preslušali Leicester na strani sa 3:0. Večeras na Stamford Bridž stiže Juventus, koji je samouvjereno startovao u grupnoj fazi Lige šampiona, gdje je ostvario maksimalan rezultat - četiri pobjede iz isto toliko mečeva. U Seriji A, momci Masimilijana Alegrija su debelo podbacili jer su tek osmoplasirani, a u posljednjem meču crno-bijeli su savladali Lazio u Rimu sa 2:0.

VILLARREAL - MANCHESTER UNITED (UTORAK, 18.45), DVOJKA 2,75

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Aktuelni osvajač Lige Europe dostojanstveno se bori na terenima glavnog klupskog turnira u Europi, gdje je poslije četiri kola zabilježio dvije pobjede i remi. Sa sedam bodova je drugoplasiran na tabeli Grupe F. U prethodna dva obračuna sa Young Boysom, Žuta podmornica je bila na vrhuncu sa pobjedama 4:1 i 2:0. Nešto gora situacija za momke Unaja Emerija je u Primeri, gde je Villarreal poslije 13 kola stacioniran na 12. mjestu. U posljednja dva kola ekipa je savladala Getafe minimalcem i remizirala sa Celtom 1:1. Večeras Villarrealu na noge dolazi Manchester United, koji samo što je ostao bez trenera. Ole Gunar Solskjer, kojem se stolica dugo tresla, glave je došao poraz od Watforda (1:4). U ligi je United tek osmoplasiran, dok u Ligi šampiona sa dvije pobjede i remijem zauzima prvu poziciju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Samo chelzi siguran Barsa i Mancho tesko ce izborit pobjedu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije