Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bilbao 1,65, Cagliari 2,00, HSV 1,65

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bilbao 1,65, Cagliari 2,00, HSV 1,65

Sponzorski tekst

Završeno je kolo u međunarodnim takmičenjima, pažnja ljubitelja fudbala polako se vraća na prvenstvene mečeve. 

To je omogućilo bukmejkerima Mozzarta da odaberu neke zanimljive utakmice kako bi nagradili kladioce sjajnim kvotama.

Izbor je na kraju pao na derbi Baskije, jedan meč u borbi za opstanak u Seriji A i zanimljiv susret u njemačkoj Cvajti.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

ATLETIK BILBAO - ALAVES (PETAK, 21.00), KEC 1,65

Derbi Baskije koji bi mogao da vrati Alavesu sezonu na pravi kolosjek. On je u prvih pet kola doživio sve poraze, ukupnom gol-razlikom 1:11. I taman kada su već počeli svi da ga precrtavaju, prošlog vikenda je šokirao šampiona Atletiko Madrid i pobijedio ga sa 1:0. Da li je to bila slučajnost ili samo najava boljih dana jasniju sliku ćemo da dobijemo poslije meča na San Mamesu. U posljednja dva kola je Atletik Bilbao izgubio ukupno tri poena u nadoknadi vremena. Prvo ga je Radamel Falkao šokirao u 96. minutu i donio pobjedu Rajo Valjekanu sa 2:1, a zatim je prošlog vikenda Markos Andre u 95. minutu spasao bod Valensiji na Mestalji, pogodivši za 1:1. Sada će Bilbao sigurno mnogo nervoznije da dočeka duel sa rivalom kojeg nije pobijedio na posljednja tri takmičarska meča. Prošle sezone je u prvenstvu Alaves trijumfovao sa 1:0 na svom terenu, a zatim u gostima odigrao 0:0. Prije toga je u Vitoriji u februaru prošle godine Alaves slavio sa 2:1, golom u 91. minutu. Atletik Bilbao čeka na pobjedu u derbiju od septembra 2019. godine, kada je na San Mamesu slavio sa 2:0.

KALJARI - VENECIJA (PETAK, 20.45), KEC 2,00

Duel timova koji se bore za opstanak u Seriji A. Uz Salernitanu, Venecija i Kaljari su ekipe koje su pokazale daleko najmanje u uvodnih šest kola. Trenutno je Venecija nešto bolja na tabeli, za dva poena više od svog današnjeg rivala. Razliku pravi jedna pobjeda, koju je ostvarila protiv Empolija (2:1). Kaljari je od njega izgubio sa 2:0. Obje ekipe imaju užasne gol-razlike, domaćin 7:15, Venecija 4:11. Posljednji put ove dvije ekipe su se sastale još 2004. godine, kada su se zajedno takmičile u Seriji B. Tada je u Veneciji na stadionu Pjerluiđi Penco Kaljari trijumfovao sa 2:1. Na kraju te sezone se plasirao u Seriju A, a Venecija je ispala u Seriju C.

AUE - HAMBURGER (PETAK, 18.30), DVOJKA 1,65

Muče se Dinosaurusi, nikako da naprave taj jedan neophodan korak ka povratku u Bundesligu. Ovo je Hamburgeru četvrta sezona u Cvajti, sve tri prethodne je završavao na četvrtoj poziciji. Štuca mnogo i ove sezone, poslije osam kola je tek sedmi na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Zabilježio je čak tri remija u posljednjih pet kola, ne znači mu previše što je za čitav dosadašnji šampionat doživio samo jedan poraz. Ovog petka nema pravo na grešku, ide na noge najslabijem timu Cvajte, Aueu. Reč je o jedinoj ekipi koja još nema nijednu pobjedu, osvojila je samo tri poena, sa gol-razlikom 5:15. Trenutno traje serija od pet uzastopnih poraza, jedino što hrabri navijače Auea je to što su njihovi ljubimci dali golove na posljednja dva meča. Protiv Regensburga su u prošlom kolu imali bod u šaci sve do 90. minuta, kada je Andreas Nilsen Albers donio svom timu pobjedu sa 3:2. Aue i Hamburger su se sastali posljednji put u februaru ove godine, kada su odigrali 3:3. Tada su Dinosaurusi ispustili dva gola prednosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.