Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Češka 1,33, Rumunija 1,65, Slovenija 2,65

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Češka 1,33, Rumunija 1,65, Slovenija 2,65

Sponzorski tekst

S dolaskom nove radne nedjelje stigli su i novi izazovi. Jedan od lakših je sastaviti tiket, s obzirom da nas je ovog ponedjeljka sačekala odlična ponuda fudbalskih utakmica.

Zato su i bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci, da proberu utakmice sa kojima će da nagrade kladioce. Na kraju je izbor pao na mečevima u mundijalskim kvalifikacijama koje se igraju u Evropi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BELORUSIJA - ČEŠKA (PONEDJELJAK, 20.45), DVOJKA 1,33

Nije Češka neka vrhunska fudbalska reprezentacija, nema velike svjetske zvijezde, ali može da odigra dobro i da iznenadi svakog protivnika. Pokazala je to na Evropskom prvenstvu ovog ljeta, gdje je dogurala do četvrtfinala i tamo zaustavljena od strane Danske. Poslije tog turnira je očigledno došlo do emotivnog pražnjenja, u kvalifikacijama za Mundijal su zabilježeni neki slabiji rezultati. Savladana je u septembru Bjelorusija u Ostravi sa 1:0, a zatim je Belgija bila ubjedljiva i trijumfovala je sa 3:0. U sličnom ritmu Česi su nastavili i u oktobru, u jednoj od ključnih utakmica za njih u borbi za baraž su odigrali samo 2:2 u Pragu sa Velsom. To ih sada stavlja u nezgodnu situaciju u preostala dva meča, moraju da savladaju danas Bjelorusiju, a zatim 16. novembra i Estoniju, ali i da se nadaju da Velšani neće u posljednjem kolu da izvuku bod protiv Belgije ili da će da kiksnu u duelima sa Estoncima i Bjelorusima. U slučaju da ostanu sa istim brojem bodova, poziciju broj dva će da zauzme ona ekipa sa boljom gol-razlikom. Za sada su tu Česi bolji, 10:9, naspram 7:7 Zmajeva. To je samo još jedna stvar o kojoj će Česi morati da misle u Minsku.

RUMUNIJA - JERMENIJA (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 1,65

Ključna utakmica u kvalifikacijama, kako za Rumuniju, tako i za najprijatnije iznenađenje čitavog ciklusa u Evropi, Jermeniju. Poslije sedam odigranih kola, tri prije kraja takmičenja, Jermeni su mimo svih očekivanja na diobi druge pozicije zajedno sa Makedonijom. Imaju po 12 bodova, dva više od Rumunije, koja zato danas ne smije da izgubi u Bukureštu. Poslije ovog meča Rumune očekuju još dueli sa Islandom i Lihtenštajnom, a Jermene sa Makedonijom i Njemačkom. Makedonci naravno navijaju za remi u Bukureštu, jer bi onda pobjedama nad Jermenijom i Islandom u novembru osigurali baraž. Jedmenija je u martu savladala Rumuniju u Jerevanu sa 3:2, ali tek pošto je pri rezultatu 2:1 za goste Puškaš dobio crveni karton. Garojan u 87. i Bersenjan u 89. minutu iz penala su donijeli preokret i ogromna tri boda. Prije te utakmice Rumunija je četiri puta savladala Jermene, a jednom su, 2004. godine, odigrali 1:1. Sve takmičarske mečeve su igrali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nijednom se nijedna od te dvije selekcije nije domogla ni baraža kada su bili smješteni u istu grupu.

SLOVENIJA - RUSIJA (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 2,65

Posljednja šansa za Sloveniju da se domogne baraža za Mundijal. Neophodno je da u Mariboru savlada Rusiju, drugoplasirani tim u grupi, kako bi joj prišla na tri poena zaostatka uoči posljednja dva kola. Remi i poraz ih ostavljaju i bez teoretske šanse, zato što Zbornaja komanda ima mnogo bolju gol-razliku, +7, naspram Slovenačkih +1, pa bi i u slučaju istog broja bodova bila bolja. Rusi će takođe ići na pobjedu, pošto se bore sa Hrvatima za prvo mjesto u grupi i direktan plasman na Mundijal. Za sada su te dvije reprezentacije izjednačene sa po 16 bodova, Vatreni su bolji samo zbog gol-razlike. Rusi su u martu bili bolji od Slovenije sa 2:1, a oba pogotka za njih postigao je snažni Artjom Dzjuba. Sada su u seriji od tri uzastopna trijumfa, nad Kiprom, Maltom i Slovačkom, sve bez primljenog gola. Slovenci su u petak savladali Maltu kao gosti sa 4:0, a na tom meču se raspucao Josip Iličić, dvostruki strijelac. On se tako izjednačio na vrhu liste strijelaca u grupi sa Dzjubom, obojica su postigli po tri pogotka. Samo jedan od dosadašnjih šest susreta Rusa i Slovenaca je završen bez pobjednika, a preostalih pet su pripadali onoj selekciji koja je tada bila domaćin. Zbornaja je tako slavila u tri navrata.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.