Mozzart daje najveće kvote na svijetu: City 1,70, Juventus 1,50, Inter 1,30, PSG 2,05…

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: City 1,70, Juventus 1,50, Inter 1,30, PSG 2,05…

E. Čaušević

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje. Ovog puta na čak osam parova koji se igraju u subotu i nedjelju bukmejkeri garantuju da će u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, svoj račun za igru možete da dopunite uz Kliker i xBon vaučere, SMS dopunu (u M:TEL mreži), kao i Mozzart vaučere na velikom broju prodajnih mjesta.

RB LEIPZIG – KOLN (SUBOTA, 15.30), KEC 1,43

Leipzig dugo ne zna za poraz, dok je Koln pri dnu tabele i igra vrlo promjenljivo. Osim što je domaćin, Leipzig ima i mnogo kvalitetniji tim od rivala, a prošle sezone u oba međusobna duela dao mu je po četiri gola, što jasno pokazuje kolika je razlika. Kec je izgledna opcija, a kvota je u Mozzartu najveća na svijetu.

SOUTHAMPTON – MANCHESTER CITY (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,70

Manchester City pod hitno mora da se probudi jer ako to ne učini, već do Nove godine bi mogao da ispadne iz šampionske trke, što mu se već desilo prošle sezone. Novi debakl vjerovatno bi značio i velike promjene u klubu. Rival mu je danas Southampton koji je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, ali je kvalitet ubjedljivo na strani gostiju, i on mora u jednom trenutku da dođe do izražaja. Možda već danas.

YOUNG BOYS – LUGANO (SUBOTA, 18.15), KEC 1,53

Young Boys je novi vladar švajcarskog fudbala, i rijetko ko u zemlji satova i čokolade može da mu priprijeti. U prošlom kolu Mladi momci savladali su Bazel kao gosti, i pokazali koliko su jaki, pa Lugano kod kuće ne bi smio da im predstavlja veći problem.

PARMA – JUVENTUS (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,50

Prije dvadesetak godina ovo je bio veliki derbi, ali sada je sve drugačije. Juventus je „vječiti šampion“, ove sezone je krenuo malo slabije, ali se primiče prvom mjestu, i sada je na četiri boda zaostatka od Milana. Parma u posljednja dva duela na svom terenu u Seriji A nije postigla gol (nije ga ni primila), i teško da može da ugrozi Staru damu. Dvojka je prvi izbor svakako, a kvota na nju je u Mozzartu najveća na svijetu.

INTER – SPEZZIA (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,30

Inter je nanizao osam mečeva bez poraza u Seriji A, a u posljednjih pet kola ima samo pobjede, i došao je samo na bod razlike u odnosu na vodeći Milan. Spezzia, koja pet kola nema pobjedu, svakako nije tim koji bi trebalo da zaustavi tim Antonija Kontea u ovoj situaciji. Kec je „viđen“.

DIJON – MONACO (NEDJELJA, 15.00), DVOJKA 1,63

Ako je neko idealan rival da Monako prekine seriju od tri poraza, to je Dijon, tim koji je posljednji na tabeli, i poslije 15 kola ima samo jednu pobjedu i tek devet bodova. Kneževi bi morali da iskoriste ovu šansu kako bi počeli misiju povratka u vrh tabele.

GIL VICENTE – BENFICA (NEDJELJA, 18.30), DVOJKA 1,48

Biće ovo još jedna duga borba između Benfice i Porta za titulu u Portugalu, a ove sezone izgleda da i Sporting ima snage da se u nju uključi, s obzirom na to da je trenutno na prvom mjestu. Sve to znači da Benfica jednostavno ne smije da prosipa bodove u „malim“ utakmica, a u nedjelju uveče gostuje Gil Vicenteu, koji joj je baš rival po mjeri – u posljednjih 12 okršaja pobijedila ga je 11 puta, od toga prethodnih šest puta bez primljenog gola. Sve vam je jasno, a dvojka je u Mozzartu najveća na svijetu.

LILLE – PSG (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 2.05

Lille je iskoristio dva kiksa PSG-a u posljednjih pet kola, i smijenio ga na prvom mjestu. Parižani nisu navikli da nekome gledaju u leđa i u nedjelju uveče imaće ogroman motiv da pobijede Lillle na njegovom terenu i vrate se tamo gdje im je, po svemu, i mjesto. Sama činjenica da je Lil prvi pojačala je kvotu na dvojku, a Mozzart ju je dodatno podigao, i ona je u ovoj kladionici najveća na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijeme je za fudbalski vikend, uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.