Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Danska 2,40, Izrael 1,28, Kenija 2,10

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Danska 2,40, Izrael 1,28, Kenija 2,10

Sponzorski tekst

Počela je nova nedelja, fudbalski fanovi Srbije su je vjerovatno sa sjajnim raspoloženjem dočekali poslije uspjeha Orlova u Lisabonu.

Bukmejkeri Mozzarta su se potrudili kladiocima zadrže osmijehe na licu, pripremili su im tri susreta sa sjajnim koeficijentima. Najboljim. U ponudi su mečevi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dva europska i jedan afrički.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

ŠKOTSKA - DANSKA (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 2,40

Reprezentacija Danske je perfektno odigrala kvalifikacije za Mundijal u Kataru. Iz devet kola ima devet pobjeda i uz Njemačku je bila prva reprezentacija koja je obezbjedila plasman na završni turnir. Imaju Vikinzi fenomenalnu gol-razliku, 30:1, a prvi gol su primili tek u prošlom kolu, od jedne od najslabijih ekipa u grupi, Farskih Ostrva (3:1). Škotska je također ostvarila zacrtan cilj, obezbjedila je drugu poziciju i plasirala se u baraž. Razlika između Škota i Danaca je sedam bodova, tako da današnji susret nema takmičarski značaj. Polufinaliste minulog Europskog prvenstva ipak žele da okončaju takmičenje na savršen način, 10. pobjedom, tako da će nju svakako da jure u Glazgovu protiv, objektivno, limitirane selekcije Škotske. U septembru su je savladali bez većih problema, sa 2:0, golovima Danijela Vasa u 14. i Joakima Melea u 15. minutu.

IZRAEL - FARSKA OSTRVA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,28

Još jednom Izrael nije uspio da se plasira na Mundijal. Šansu je propustio u septembru, kada je na gostovanju direktnom rivalu u borbi za baraž, Škotskoj, dva puta vodio, pa na kraju izgubio sa 3:2 golom Skota Mektominija u 94. minutu. Protiv Farskih Ostrva će imati priliku samo da ovjeri treću poziciju na tabeli grupe F, ispred Austrije. Ako ostanu na istom broju bodova odlučivaće gol-razlika, a Izrael je na +2 u odnosu na rivala. Protiv Farana će biti oslabljen, vezista Partizana i kapiten reprezentacije Bibars Natho se povredio na meču sa Austrijom (2:4) u prošlom kolu i iz igre je morao da izađe već u 23. minutu. U prvom krugu Izrael je deklasirao Farska Ostrva kao gosta sa 4:0. Farani su do sada sakupili svega četiri poena u kvalifikacijama, sve protiv Moldavije.

KENIJA - RUANDA (PONEDELJAK, 14.00), KEC 2,10

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ni Kenija, ni Ruanda nisu imali šansu da se plasiraju na Mundijal u Kataru uoči ovog okupljanja reprezentacija. Nju su ispustili u oktobru, Mali se izdvojio na čelu grupe E i rutinski izborio plasman u posljednju fazu kvalifikacija. Sada Kenija i Ruanda igraju samo meč za prestiž, odnosno za to ko će da bude treći u grupi, a ko poslednji. Kenijci su tu u prednosti, pošto imaju tri boda. Tri puta su remizirali i dva puta izgubili, za razliku od Ruande koja je poražena u čak četiri navrata. Zapravo, taj jedini bod su osvojili baš protiv Kenije u drugom kolu, kada su odigrali 1:1. Domaćin je oslabljen, vezista Crvene zvezde na pozajmici u Metalcu, Ričard Odada, nije uspio da se oporavi od povrede i neće konkurisati za današnji meč.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.