Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hoffenheim 1,75, Zenit 1,55, QPR 2,25!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hoffenheim 1,75, Zenit 1,55, QPR 2,25!

Sponzorski tekst

Mjesec bogatog fudbalskog programa se približava kraju, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svijetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Bundeslige, ruske Premijer lige i Čempionšipa, konkretno na jedinice na Hoffenheim, Zenit i QPR!

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

HOFFENHEIM - HERTHA (PETAK, 20.30), KEC 1,75

Mali derbi sredine tabele Bundeslige na otvaranju 10. kola. Hoffenheim je daleko bolji od Herthe u napadačkom aspektu igre, dok je berlinski sastav problematičan u odbrani i otuda djeluje da će na utakmici da bude golova. Hof je bio ubjedljiv na tri poslednja domaćinstva, dok je Hertha popravila formu i nanizala tri slavlja. Prethodno se zbilo prije tri dana u Kupu nad Munsterom. Hertha se nije proslavila poslednjih godina protiv ekipe iz Zinshajma, pošto ju je pobjedila samo jednom na 11 proteklih dvoboja, a pritom je doživjela sedam poraza.

ZENIT - DINAMO MOSKVA (PETAK, 18.00), KEC 1,55

Derbi šampionata Rusije u 13. rundi. Vodeći Zenit dočekuje drugoplasirani Dinamo iz Moskve, koji je samo tri boda iza rivala iz Sankt Peterburga. Aktuelni branilac titule u duel ulazi poslije spektakularne pobjede nad moskovskim Spartakom od 7:1, što je bio savršen način da se iskupi navijačima za dva vezana poraza. Sa druge strane, Dinamo je pregazio Khimki sa 4:1, dok je prethodno uzeo bod iz dva susreta. Prije tri dana Policajci su slavili nad drugoligašem Orenburgom u okviru Kupa.

QPR - NOTTINGHAM (PETAK, 20.45), KEC 2,25

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nottingham Forest, jedan od legendarnih timova engleskog fudbala, najzad se trgnuo iz letargije. Bio je u seriji od šest duela bez neuspeha, odnosno četiri trijumfa, ali je u prošloj rundi deklasiran kod kuće protiv Fulama sa 4:0. Večeras na premijeri 15. kola Čempionšipa ide na noge Queens Park Rangersu, koji je doživio dva vezana poraza. Najprije je izgubio od Peterborougha na strani, a prije tri dana je ispao u Liga kupu od Sunderlanda na penale. QPR je u ligi vezao tri slavlja kod kuće, dok su Šumari u seriji od četiri trijumfa u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije