Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 1,90, Liverpool 1,57, Villarreal 1,85!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 1,90, Liverpool 1,57, Villarreal 1,85!

Sponzorski tekst

Nedjelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

To su jedinica na Inter protiv Lazija u Seriji A, potom kec na Liverpool u okršaju sa Tottenhamom u okviru Premier lige, kao i jedinica na Villarreal u sudaru sa Celtom u Primeri.

INTER - LAZIO (NEDJELJA, 12.30), KEC 1,90

Inter je početku sezone pristupio kao jedan od glavnih kandidata za Scudetto, ali nije opravdao očekivanja. Tim Simonea Inzaghija je imao veoma slab start, a generalno, tokom prvog dela Nerazuri su više puta zapadali u krizu. Paralelno, Inter je imao uspjeha u Ligi šampiona, napredujući do polufinala. U Kupu Italije, Inter je takođe prilično uspješan i pobjedom od 1:0 nad Juventusom ove nedelje obezbjedio je ulaz u finale. U Seriji A istovremeno ima problema. Nerazuri su sedmi na tabeli, ali zaostaju tri boda za četvrtim Milanom. Lazio, iz objektivnih razloga, nije bio među kandidatima za titulu, čak i plasman u prva četiri bio je san za tim Mauricija Sarzija. Ipak, u prvom dijelu Orlovi su jasno nagovijestili svoje pretenzije za ulaznicu za Ligu šampiona. U drugoj polovini sezone, Lazio je napredovao i postao mnogo stabilniji u osvajanju bodova i sada je drugoplasiran. Lazio je u prošlom kolu prekinuo niz od četiri slavlja pošto je kiksnuo protiv Torina (1:0).

Potražite više informacija na temu Serie A:

LIVERPOOL - TOTTENHAM (NEDJELJA, 17.30), KEC 1,57
Liverpool ima razočaravajuću sezonu u Premijer ligi, ali još može da se dokopa mjesta u Ligi šampiona. Pobjedom od 2:1 nad West Hamom sredinom nedelje Redsi su nanizali treći trijumf u ligi i sada zauzimaju sedmo mjesto. Pored ovog pobjedničkog zanosa Liverpool je izgubio samo jednom u posljednjih 38 utakmica u Premier ligi kod kuće, i pun je samopouzdanja protiv Tottenhama od kojeg nije poražen na 11 prethodnih okršaja. U 32 kola Crveni imaju 15 pobjeda i osam remija. Korak iznad Liverpoola je Tottenham, koji se nalazi na petom mjestu uprkos veoma lošem nizu od tri utakmice bez pobjede. Pijevci su pokazali hrabrost u remiju 2:2 protiv Manchester Uniteda u četvrtak, ali su primili 11 golova u ovom nizu od tri neuspijeha. Putovanje na Anfield teško da je mjesto za traženje utjehe, pošto Spursi decenijski loše prolaze u Liverpoolu. Tottenham je u sezoni zabilježio 16 pobjeda i šest remija.

VILLARREAL - CELTA (NEJDELJA, 16.15), KEC 1,85
Villarrealova borba za mjesto među prva četiri u Primeri vratila se na pravi kolosijek sa pobjedom kod kuće od 4:2 nad Espanyolom. U međuvremenu, Sociedad je slavio i sa duelom više opet ima osam poena prednosti. Villarreal je u 31 utakmici u ligi ostvario 15 pobjeda i pet neriješenih ishoda, ima 50 bodova i petoplasiran je. Navijači Celte su verovatno bili presrećni sredinom nedelje kada je tim iz Viga savladao Elche (1:0). Četiri uzastopne utakmice bez pobjede prijetile su da se Celta vrati u borbu za opstanak, ali je sada stigla do 39 bodova, što je bio minimalni cenzus za očuvanje statusa prošle sezone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promijenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.