Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Krusejders 1,40, Akrington 1,65!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Krusejders 1,40, Akrington 1,65!

Sponzorski tekst

Ponuda je redukovana usljed reprezentativne pauze, ali bukmejkeri Mozzarta ne miruju.

Za danas su spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, i to jedinice na Krusejders u okviru prvenstva Sjeverne Irske i Akrington, koji igra meč u Liga trofeju Engleske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

KRUSEJDERS - PORTADAUN (UTORAK, 20.45), KEC 1,40

Krusejders spada među najozbiljnije favorite za osvajanje prvenstva Sjeverne Irske, ali je novu kampanju započeo porazom od glavnog rivala Linfilda 2:0. Iako je važno napomenuti da su Krstaši igrali veoma dobro protiv branioca titule, slaba im je to utjeha, pa momci trenera Stefena Bakstera, koji troši 16. sezonu za kormilom, moraju što prije da se rehabilituju. Na noge im dolazi Portadaun, koji spada u red onih koje čeka donji dom. Portadaun je startovao remijem sa Glenavonom, ali na posljednjih devet međusobnih okršaja na svim frontovima nije uspio da pobijedi Krusejders. Tri minula dvoboja završena su sa tri i više pogodaka.

AKRINGTON - BEROU (UTORAK, 20.45), KEC 1,65

Grupna faza Liga Trofeja Engleske startuje danas, a jedan od interesantnijih parova je duel Akringtona i Beroua u sklopu Grupe G Sjever. Oba sastava nisu u savršenom momentu i nedavno su eliminisani iz Liga kupa. Domaćin je trećeligaš, stacioniran je u sredini tabele i u posljednjem meču je poražen od MK Donsa sa 2:0. Berou traži svoju prvu pobjedu od domaće utakmice protiv Hartlpula 14. avgusta, poslije dva poraza i dva remija u četiri minule utakmice. Radi se o četvrtoligašu, kojem ne ide baš najbolje u novoj sezoni i ima samo pet bodova poslije pet rundi Lige 2.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

edin_93
Hvala Mozzartu, da ih nema ne bih imao za kifle, sa njihovim velikim kvotama mogu da priuštim sebi sve što poželim. Još jednom hvala!!! haha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.