Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lazio 1,90, Rangers 1,85, Olympiacos 1,80, PSV 1,25

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lazio 1,90, Rangers 1,85, Olympiacos 1,80, PSV 1,25

Sponzorski tekst

Bogat četvrtak za kladioce. Na meniju su peta kola u Ligi Evrope i Ligi konferencije. Bukmejkeri Mozzartu za danas su spremili četiri promo kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

LOKOMOTIVA MOSKVA – LACIO (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,90

Rimljani posrću kako u Seriji A, tako i u Ligi Evrope. Lacio je drugi u Grupi E, ali prijeti Marsej koji ima samo bod manje. Ni Lokomotiva nije bez šansi. Lacijali imaju imperativ pobjede u Moskvi. Na Olimpiku je bilo 2:0 za četu Mauricija Sarija. To je ujedno i jedini trijumf Sergeja Milinkovića Savića i kompanije u grupnoj fazi drugorangiranog takmičenja u Evropi. Osvajač Kupa Rusije juri prvi trijumf u takmičenju i posljednju slamku spasa da može da prezimi u Evropi. Lacio na prethodna dva gostovanja, u Marselju i Istanbulu protiv Galatasaraja, osvojio je samo bod.

RENDŽERS – SPARTA PRAG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,85

U Grupi A Lige Evrope, Lion je dominantan sa sve četiri pobjede, dok će ostala tri tima - Sparta Prag, Rendžers i Brendbi da se bore za drugo mjesto i ostanak u ovom takmičenju. Škotskog šampiona poremetio je odlazak ovog mjeseca menadžera Stiven Džerarda u Aston Vilu. Češki vicešampion je direktan rival ekipi iz Glazgova za drugu poziciju. Oba tima imaju po četiri boda. U prvom meču u Pragu, Sparta je dobila giganta sa Ajbroksa sa 1:0 golom Slovaka Davida Hancka.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,80

Grčki i turski velikani su protekle nedjelje pobijedili u gradskim derbijima Galatasaraj i AEK, pa u dobrom raspoloženju dočekuju meč u Pireju na stadionu Karaiskakis. Crveno-bijeli imaju bod više od plavo-žutih s Bosfora. Pobjedom bi Olimpijakos riješio pitanje drugog mjesta, a ostao bi u konkurenciji za čelo Grupe D Lige Evrope, ali samo ako Ajntraht ne bi pobijedio Antverpen u Frankfurtu. Poslije dva poraza od njemačkog bundesligaša, realnija je borba za "kotu 2“. U prvom meču ovih rivala na Ulker areni, grčki šampion je pobijedio sa čak 3:0. Dva gola je djelo Jorgosa Masurasa, dok se u listu strijelaca upisao i nekadašnji napadač Porta Tikinjo Soares.

PSV – ŠTURM GRAC (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,25

Velika borba u Grupi B Lige Evrope. Tri tima su u konkurenciji za dva mjesta. Monako ima osam bodova, Sosijedad šest, PSV pet, dok Šturm ima samo bod i samo teoretske šanse za treću poziciju. U prvom meču ovih timova, holandski vicešampion je pobijedio u Gracu sa 4:1. To je i jedini trijumf Filipsovaca u grupnoj fazi takmičenja. Pobjeda je imperativ za ekipu iz Ajndhovena. PSV u prva dva meča grupe nije uspio da slavi pred svojim navijačima. Odigrao je 2:2 protiv Sosijedada, a poražen je od Monaka sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije