Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Ludogorec 1,95, Mura 2,27!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Ludogorec 1,95, Mura 2,27!

Sponzorski tekst

Zahuktava se borba za Ligu šampiona. Danas su u prvom planu kvalifikacije za najeminentnije kontinentalno takmičenje, pa su bukmejkeri  Mozzarta spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. To su Ludogorec i Mura koji brane minimalne prednosti protiv Šahtjora iz Soligorska, odnosno Škendije.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ŠAHTJOR SOLIGORSK - LUDOGOREC (UTORAK, 21.30), DVOJKA 1,95

Bugarski prvak Ludogorec savršeno je počeo sezonu pobjedom nad Šahtjorom iz Soligorska 1:0 u prvoj utakmici 1. kvalifikacionog kola Lige šampiona. Večeras Orlove iz Razgrada očekuje revanš sa Rudarima, a on će se umjesto u Belorusiji igrati u Beogradu, na Banovom brdu. Šahtjor je bez pobjede u posljednja dva meča, ali je njegov poraz bio očekivan u prvoj utakmici s obzirom na profil Ludogoreca. Nisu bjelorusi "veliki" na evropskoj sceni, ovo će im biti tek četvrta utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona u istoriji i izgubili su sve prethodne tri.

Poraz od Ludogoreca bio je prvi u posljednjih osam mečeva za Šahtjor, a iskustvo bugarskog šampiona u ovom takmičenju trebalo bi da bude prednost u ovom okršaju.

MURA - ŠKENDIJA (UTORAK, 20.00), KEC 2,27

Aktuelni slovenački šampion Mura večeras će se suočiti sa istorijskim izazovom. Prvi put će na Fazaneriji da dočeka rivala u duelu koji vodi ka najvećem kontinentalnom takmičenju. Ovo će biti prva utakmica u sklopu bitke za Ligu šampiona koja se igra u Murskoj Soboti, a crno-bijeli uz pomoć navijača žele da održe minimalnu prednost nad Škendijom, ostvarenu prije nedjelju dana u Skoplju, i plasiraju se u drugi krug kvalifikacija za evropsku elitu. Bobicanec je pogođenim penalom razdvojio dvije strane, a makedosnki šampion nada se da će da popravi stvari.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

hotonjskimaher
Idemo skhendija
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.