Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lyon 1,50, Celta 2,15, WBA 1,80!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lyon 1,50, Celta 2,15, WBA 1,80!

E. Škorić

Mjesec bogatog fudbalskog programa se polako primiče kraju, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svijetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Kupa Francuske, Primere i Čempionšipa, konkretno na dvojke na Lyon i WBA, odnosno jedinicu na Celtu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

FC PARIS - LYON (PETAK, 21.00), DVICA 1,50

Paris u protekloj sezoni nije uspio da se plasira u Ligu 1, pošto je zauzeo peto mjesto na tabeli, pa u novoj kampanji želi da nadoknadi propušteno. Trenutno je tim iz glavnog grada Francuske poslije 18 mečeva osvojio 33 boda i četvrti je. Zaostatak u odnosu na lidera Ajaccia je samo dva koraka, a kako Paris trenutno igra, nije bez šansi ni večeras u trećem kolu Kupa. Paris je nanizao pet pobjeda, a na posljednja dva susreta pobjeđena je Bastia (1:0) i Valenciennes (4:1). U Kupu Francuske, Paris je u prvoj rundi savladao Sedan poslije penala, a potom je deklasirao Cayenne (14:0). Lyon je grupnu fazu Lige Evrope završio na prvom mjestu, sa ubedljivim učinkom. U prvenstvu nije ostavio takav utisak, pošto je tek na 13. mjestu poslije 18 rundi sa 23 boda, čak 22 manje od lidera PSG-a. Poslije uspjeha u gostima sa Montpellierom (1:0), Olimpik je doživio fijasko sa Reimsom (1:2) i dva puta remizirao - sa Bordeauxom (2:2) i Lilleom (0:0).

CELTA - ESPANYOL (PETAK, 21.00), KEC 2,15

Oglasi

Celta ne može da bude zadovoljna dosadašnjim tokom kampanje Primere. Rezultati su joj veoma slabi i zona ispadanja nije daleko. Poslije 17 kola zabilježila je četiri pobjede i pet remija, i sa 17 bodova je tek 14. na tabeli. Poslije uspjeha sa Alavesom (2:1), ekipa iz Viga je podjelila bodove sa Mallorcom (0:0). Inače, slavlje nad Alavesom je jedino na sedam proteklih ligaških susreta. Celta je uspješno startovala u Kupu Španije, gdje se u početku lako nosila sa Ebrom (5:0), da bi tek u nadoknadi vremena savladala Andorru (2:1). Večeras u Vigo stiže Espanyol, koji je proveo samo godinu dana u Segundi, odakle se lako izvukao i sada raduje sadržajnim i efektnim fudbalom. Katalonski klub je pred naredni meč na devetoj poziciji na tabeli. Na kontu gostiju je šest pobjeda i pet nerješenih ishoda, koji su donijeli 23 boda, što je četiri manje nego u priželjkivanoj zoni evropskog takmičenja. U posljednja dva meča, ekipa iz Barselone je pobedila Sociedad (1:0) i Levante (4:3).

BARNSLEY - WBA (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,80

Barnsley je prošle sezone odigrao iznad svih očekivanja i završio na petoj poziciji Čempionšipa, ali bez sreće u plej-ofu. Posljednje veće dostignuće tima je osvajanje FA kupa, međutim, svedoci ovog uspeha se teško mogu naći jer se to desilo daleke 1912. godine. Ipak, prije pet godina desila se pobjeda u Liga trofeju. Poslije 22 kola aktuelnog šampionata, Barnsley je zabilježio samo dvije pobjede i sedam remija, što mu je donijelo 13 bodova i pretposljednje mjesto na tabeli. U posljednjih pet kola, Barnsley je uspio da osvoji samo dva boda poslije iksa sa Peterborouhom (0:0) i Huddersfieldom (1:1). Večeras mu West Brom dolazi u goste, a on je u daleko boljem stanju. Vrećice su ispale iz Premijer lige, a sada se bore za povratak. Osvojile su 40 bodova i drže treću poziciju. U posljednja dva kola WBA je pobedio Coventry (2:1) i Reading (1:0).

DUŽINA TIKETA JE IPAK BITNA

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mjesec je decembar, a Mozzart Vas cijeli mjesec nagrađuje sa vrijednim nagradama. Sastavi najduži tiket i dnevno osvoji smart paket (TV, Samsung telefon i pametni sat), na kraju mjeseca najboljem igraču ide ključ u ruke od glanjc novog BMW-a X1!

Isplati se biti najbolji! Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi