Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Inter, Betis i Ludogorec

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Inter, Betis i Ludogorec

Sponzorski tekst

Privodi se kraj u većini prvenstava na Starom kontinentu. Ove srijede u prvom planu su 36. kolo Primere i finale Kupa Italije. Mozzart kladionice su za danas pripremile tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su dvojka na Inter protiv Fiorentine u finalu Kupa Italije u Rimu i Ludogoreca protiv CSKA Sofije u meču za trofej u Kupu Bugarske, kao i kec na Betis protiv Getafea u španskom prvenstvu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

FIORENTINA - INTER (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2.10

Inter ima šansu za dva trofeja. Početkom sljedećeg mjeseca igrat će u finalu Lige prvaka sa Manchester Cityjem, dok ekipu Simonea Inzagija večeras čeka finale Kupa Italije sa Fiorentinom na rimskoj Olimpiji. Nerrazuri su posljednjih mjesec dana u odličnoj formi. Tim iz Firence je i finalista evropskog takmičenja, odnosno trećerangirane Konferencijske lige, a protivnik je West Ham. Luka Jović igra za Violu, ali je Brazilac Kabral u prednosti u naletu, pa će srpski reprezentativac vjerovatno imati priliku da sačeka sa rezervne klupe. Interu nedostaju Dalber, Mkhtarian i Skrinjar, dok Fiorentina zbog povrede neće imati golmana Sirigua.

CSKA SOFIA 1948 – LUDOGOREC (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1.75

Ludogorec se za titulu u bugarskom šampionatu bori sa sofijskim CSKA-om Saše Ilića, dok tim iz Razgrada ima šansu za duplu krunu. Rival u meču za trofej je CSKA 1948 (ne Ilićeva ekipa). Utakmica se igra na najvećem stadionu u zemlji Vasil Levski u Sofiji. U prvenstvu su oba duela ovih ekipa bila izjednačena. 

BETIS - GETAFE (SRIJEDA, 22.00), KEC 2.25

Getafe je skliznuo na mjesto koje vodi u Segundu nakon iznenadne pobjede Valladolida nad Barcelonom. Ekipa iz Madrida je napravila veliku grešku prošle sedmice, odigravši neriješeno na svom terenu sa posljednjeplasiranim Elcheom 1:1, pa moraju da se bore u Sevilji. Betis je jednom nogom u Ligi Evrope, šesti je, ima šest bodova više od Athletic Bilbaa, pa bi trijumfom napravio veliki korak ka prolasku u drugoplasirano takmičenje na tlu Starog kontinenta, a Ekipa Manuela Pelegrinija mogla bi da prestigne petoplasirani Villarreal koji zaostaje četiri boda tri kola prije kraja španskog prvenstva. Zeleno-bijeli su u prethodna tri kola sakupili sedam bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti