Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Lens, Rangers i Fiorentinu

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Lens, Rangers i Fiorentinu

Sponzorski tekst

Ova srijeda će biti puna fudbala. Brojne lige i kup takmičenja se igraju širom Evrope. Mozzart kladionice su za danas pripremile tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su kečevi na Lens protiv Nice u francuskoj Ligi 1 i Fiorentinu protiv Torina u Kupu Italije, kao i dvojka na Rengers u Edinburgu protiv Heartsa u škotskom Premiershipu.

LENS - NICA (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.80

PSG se smatra šampionom Francuske, a najbliži pratilac bogatim svecima je Lens. Crveno-žuti su majstori na svom stadionu. Deset utakmica - deset pobjeda, a danas stižu nepredvidivi gosti sa Azurne obale. Nica je u sredini tabele u Francuskoj, na 10. poziciji. Ona može iznenaditi, ali forma varira. Lens je poražen samo jednom u 20 utakmica u prvenstvu i trebao bi izboriti jedno od tri mjesta koja vode u Ligu prvaka. U prvom dijelu prvenstva u Nici nije bilo golova. Lens je prošle sezone na svom stadionu pobijedio današnjeg rivala sa 3:0.

FIORENTINA - TORINO (SRIJEDA, 18.00), KEC 2.15

Tim iz Firence je u prethodna tri meča Serije A sakupio samo jedan bod, pa je Kup Italije šansa za plasman u finale i plasman u Evropu. Torino danas stiže u Artemio Francia u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja. Posljednjeg dana prelaznog roka Bikovi su ostali bez srpskog reprezentativca Saše Lukića, koji je prešao u Fulham, a na njegovo mjesto stigao je Ivan Ilić iz Verone. Prije deset dana ove ekipe su odigrale utakmicu u Firenci, a Torino je slavio 1:0 golom Rusa Alekseja Mirančuka.

HEARTS - RANGERS (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1.65

Rangersima će i ove sezone biti teško ugroziti Celtic, koji ima čak devet bodova više od gradskog rivala. Policajci danas ima tešku posjetu Edinburgu. Hearts je na trećoj poziciji, ali ne može ugroziti gigante iz Glasgowa. Obje ekipe su u odličnoj formi. Hearts je devet mečeva bez poraza u svim takmičenjima, dok je Rangerse oživio Englez Michael Billy koji je krajem prošle godine na klupi zamijenio Holanđanina Giovannija van Bronkhorsta. Vicešampion Škotske je u nizu od pet pobjeda. Ove sezone u Premiershipu, Rangers je oba puta slavio protiv Heartsa, u gostima sa 4:0 a na Ibroxu sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti