Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Manchester City i Watford

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Manchester City i Watford

Sponzorski tekst

Liga šampiona je ponovo u akciji, a prvenstvo ne miruje ni sredinom sedmice. Svakog dana Mozzart kladionice za vas izdvajaju najviše kvote na svijetu, a utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, a to su jedinica na Manchester City protiv RB Leipziga u revanš utakmici osmine finala evropske elite, kao i kec na Watford u okršaju sa Birminghamom u drugoj ligi Engleske.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

MANCHESTER CITY - RB LEIPZIG (UTORAK, 21.00), KEC 1.40

U prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona, Manchester City je izgledao neubjedljivo, ali je uspio da obezbjedi miran ishod protiv RB Leipziga u Njemačkoj, što je na kraju dalo nadu za sveukupni uspjeh. Nakon toga je aktuelni šampion Engleske uspio da zabilježi četiri pobjede u nizu, gdje je pored uspjeha u FA kupu savladao Newcastle (2:0), a u prošlom kolu prilično skromno savladao Crystal Palace (1 :0). U svim ovim duelima Građani su slavili ukupnim rezultatom 10:1. U 27 kola tekućeg prvenstva City je sakupio 61 bod i pet bodova zaostaje za Arsenalom. S druge strane, nakon poraza od Borusie Dortmund 2-1, Bullsi su pobijedili Monchengladbach sa 3-0, što im je na kraju omogućilo da se vrate u borbu za mjesto među prva četiri Bundeslige. 

WATFORD - BIRMINGHAM (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Watford je u posljednje vrijeme dosta usporio i dobio je samo jedan meč u prethodnih devet mečeva. Međutim, bodovna rezerva je tolika da se Hornetsi nalaze na 11. mjestu, a zaostatak u odnosu na prvih šest iznosi samo šest bodova. Na domaćem terenu, Watford je doživio samo četiri poraza i primio 16 golova u 17 mečeva. U prošlom meču Hornetsi su podbacili u duelu sa QPR-om (0:1). Birmingham je ove sezone sakupio 42 boda i nalazi se tek na 18. poziciji u Championshipu, ali je zaostatak od zone ispadanja prilično ugodan. Vrijedi napomenuti da ekipa ne izgleda strašno na gostovanju, jer je u 17 sučeljavanja uspjela osvojiti 19 bodova. Birmingham je za vikend prekinuo niz poraza pobjedom od 2-0 nad Rotherhamom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.