Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Portugal i Francusku

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Portugal i Francusku

Sponzorski tekst

Mundijal je u epicentru. Ulazi se u završnicu Svjetskog prvenstva u Kataru, u kojoj je preostalo da se odredi još jedan polufinalni par.

U današnjim četvrtfinalnim borbama sastaju se Maroko i Portugalija, kao i Engleska i Francuska. Bukmejkeri Mozzarta spremili su promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. I to dvojke Portugaliju i Francusku. Tu su i brojni specijali...

Sastavi najduži tiket I osvoji stanove u Banja Luci ili Sarajevu!

MAROKO - PORTUGALIJA (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,82

Mundijal u Kataru mogao bi da bude istorijski, jer je jedna afrička selekcija na pragu polufinala. Ipak, Maroko čeka veliki izazov na tom putu. Možda i veći od Španije koju je eliminisao u dramatičnom raspletu izvođenjem jedanaesteraca u osmini finala, jer je Portugalija raspucana i raspoložena. Maroko je postao tek četvrta reprezentacija iz Afrike i prva arapska zemlja koja se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Maroko je na ovom šampionatu savladao Belgiju i Kanadu, remizirao sa Hrvatskom, a potom eliminisao Španiju. Portugalija je ubijedljivom pobjedom nad Švajcarskom 6:1 izborila mjesto u četvrtfinalu. Prethodno je Selesao bio prvi u grupi poslije poraza od Južne Koreje i pobjeda nad Ganom i Urugvajem.

ENGLESKA - FRANCUSKA (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 2,70

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Četvrtfinale Svjetskog prvenstva kulminiraće okršajem teške kategorije između dugogodišnjih rivala Engleske i Francuske. Timovi su se prvi put sastali 1923. godine, ali im je ovo tek treći susret na Svjetskom prvenstvu i prvi od 1982. Selekcija Tri lava je pobjedila samo u jednom od posljednjih osam međusobnih mečeva sa Trikolorima, što može da znači samo jedno - selekciju Gareta Sautgejta čeka ozbiljan test. Na aktuelnom turniru Englezi nisu izgubili. Osvojili su sedam bodova u grupnoj fazi Iranom, SAD-om i Velsom, a u osmini finala izbacili su Senegal (3:0). Što se Francuza tiče, poraz u grupnoj fazi od Tunisa pokazao je da aktuelni svjetski šampioni umiju da griješe. Ipak, Trikolori su napredovali kao prvoplasirani u grupi pobjedivši Australiju i Dansku, a potom su se u nokaut rundi lako obračunali sa Poljskom (3:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti