Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Nigerija 1,80, Celta 1,85, Monchengladbach 1,70!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Nigerija 1,80, Celta 1,85, Monchengladbach 1,70!

Sponzorski tekst

Bogata fudbalska ponuda. Danas su na programu utakmice u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija. Mozzartove kladionice pripremile su tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, zaista je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

GVINEJA BISAO - NIGERIJA (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 1,80

Reprezentacija Gvineje Bisao se po treći put u istoriji plasirala na Kup Afričkih nacija, ali je od starta bilo jasno da će teško proći u nokaut fazu. U prvom meču Gvineja Bisao je dominirala, ali nije uspjela da savlada autsajdera Sudan, da bi potom umalo postala autor senzacije protiv Egipta. Gvineja Bisao nije bez šansi za plasman u osminu finala, a preduslov je da u posljednjem trećem kolu grupne faze pobijedi Nigeriju. Super Orlovi su samouvjereno ušli u nokaut fazu nakon pobjeda nad Egiptom (1:0) i Sudanom (3:1).

CELTA - OSASUNA (SRIJEDA, 19.00), KEC 1.85

Celta ne prestaje biti neugodno iznenađena svojom nestabilnošću. Nakon sigurnog starta u Kupu Španije, gdje je tim iz Viga redom pobjedio Ebro (5:0) i Andoru (2:1), neočekivano su poraženi od skromnog Atletico Balearesa (1:2). U prvenstvu je ekipa Eduarda Kudeta nakon 20 kola pala na 14. poziciju. Nakon dvije pobjede u nizu nad Espanyolom (3:1) i Betisom (2:0), Celta nije uspjela da se izbori sa Sociedadom (0:1) u gostima. Večeras joj u goste dolazi Osasuna, koja je u Kupu Španije startovala na isti način kao i njen domaćin. Nakon dvije pobjede nad San Augustinom (4:0) i La Corunom (2:1), tim iz Pamplone je eliminisan od Girone. U Primeri, Osasuna je na 12. mjestu, a nakon dva neuspjeha od Getafea (0:1) i Bilbaa (1:3), tim iz Pamplone je savladao Cadiz (2:0).

HANNOVER - MONCHENGLADBACH (SRIJEDA, 18.30 h), DVOJKA 1.70

Hannoveru ne ide baš najbolje u Cvajti. Nakon 19 kola ekipa Kristofa Dabrovskog zauzima tek 12. mjesto na tabeli, sa šest bodova više od prvog ugroženog. Hanover je, međutim, poboljšao formu. U prošlom kolu je pobijedio Hansu sa 1:0, ostvarivši treću pobjedu u posljednja četiri kola prvenstva, a pun optimizma dočekuje večerašnji duel osmine finala DFB kupa protiv Monchengladbcacha. Borusia je podbacila u prvom kolu Bundeslige, jer se nadala evropskim takmičenjima, ali je trenutno prinuđena da se bori za opstanak. Ždrijepci su sa 22 boda na 12. mjestu na tabeli, četiri boda udaljeni od zone ispadanja. Borusia je u prošlom kolu izgubila na svom terenu (1:2) od Leverkusena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.