Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Obala Slonovače 2,20, Huesca 2,05

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Obala Slonovače 2,20, Huesca 2,05

Sponzorski tekst

Nova nedjelja, nove muke kladilaca. Nije preterano bogata ponuda utakmica, zbog toga što je pauza u prvenstvima. Ipak, bukmejkeri Mozzarta su se pobrinuli da vam malo olakšaju izbor.

Oni su spremili sjajne kvote za dvije utakmice, po jednu u španskoj Segundi i afričkim kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

OBALA SLONOVAČE - KAMERUN (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2,20

Derbi dana u afričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Obala Slonovače je u takvoj situaciji da ne smije da izgubi ovog ponedjeljka u Abidžanu, iako je ovo tek susret 2. kola. Jednostavno, Slonovi su svoje pravo na kiks iskoristili na premijeri, nisu savladali nejaki Mozambik (0:0), pa sada Kamerunci imaju priliku da eventualnom pobjedom pobjegnu na četiri boda prednosti. Kako u posljednju fazu kvalifikacija ide samo najbolji tim iz svake od grupa, jasno je koliko je Lavovima značila ona pobjeda nad Malavijem (2:0) na premijeri, golovima Kelečija Ihenača. Ovo će da bude 20. susret Obale Slonovače i Kameruna, na devet su pobijedili Lavovi, na osam Slonovi, a samo su dva završena neriješenim rezultatima. Dva puta su igrali u kvalifikacijama za Mundijal, oba puta je Kamerun trijumfovao.

HUESCA - REAL OVIJEDO (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2,05

Huesca je ispala prošle sezone iz Primere, pa je sada cilj ekspresan povratak. Ekipu je preuzeo meksički strateg Ignasio Ambriz, koji je prošle sezone u otadžbini bio šampion sa Leonom. Počeo je dobro, pobjedama nad Kartagenom i Eibarom, obje sa po 2:0, ali je potom u prošlom kolu poražen na Kanarskim ostrvima od Las Palmasa (2:1). Ovijedo bilježi znatno lošije rezultate, bez pobjede je poslije prva tri kola. U tom periodu je osvojio samo dva poena. Njemu je cilj svakako da ne ispadne u treći rang, daleko su Ovijedove ambicije od Huescinih. Posljednje duele ove dvije ekipe su vodile u novembru 2019. godine i u januaru 2020, takođe u Segundi. Ueska je na svom terenu slavila sa 3:1, potom je kao gost odigrala 1:1. Na posljednjih šest njihovih okršaja došla je igra GG. U tom periodu je Ovijedo dva puta pobijedio, tri puta su remizirali i jednom je Huesca slavila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Najnovije vijesti