Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Porto 1,48, WBA 1,85, Almeria 2,05!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Porto 1,48, WBA 1,85, Almeria 2,05!

Sponzorski tekst

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. 

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Primeire, Čempionšipa i Segunde, konkretno dvojku na Porto, odnosno jedinice na VBA i Almeriju.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

ŽIL VISENTE - PORTO (PETAK, 22.15), DVOJKA 1,48

Benfika je nepogriješiva u Primeiri ove sezone, ali Porto i Sporting neće odustati. Zmajevi večeras imaju šansu da se primaknu Orlovima na samo bod zaostatka, što će se desiti ako slave na gostovanju Žil Visenteu u sklopu 7. kola prvenstva Portugalije. Domaći Petlovi su poslije dvije startne pobjede počeli da gube bodove i zaradili su samo dva u posljednja četiri meča. Porto je pod vođstvom Serža Konseisaa dva puta remizirao na početku kampanje i već zaostaje četiri boda za Benfikom. Momci sa Dragaa su, poslije remija u Ligi šampiona sa madridskim Atletikom (0:0), razbili Moreirense na svom terenu sa 5:0.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

WBA - QPR (PETAK, 21.00), KEC 1,85

Kako su otišli, tako su se i vratili. Vest Bromvič Albion dao je otkaz Slavenu Biliću pa ispao iz Premijer lige, u koju je tek ušao zahvaljujući hrvatskom strategu. Cilj Vrećica je da ponovo budu među 20 najboljih klubova Engleske, što su pokazali u uvodnih osam kola Čempionšipa. VBA je do sada ostvario četiri pobjede i četiri remija, i drži treće mjesto na tabeli. Večeras se suočava sa Kvins Park Rendžersom, koji je osmoplasiran sa 12 bodova. KPR je poražen na posljednja dva ligaška meča, ali u duel ulazi osokoljen činjenicom da je prije tri dana iz Liga kupa na penale eliminisao Everton. VBA je odavno eliminisan u tom takmičenju, debaklom od Arsenala (0:6), a na minula tri susreta je remizirao.

ALMERIJA - TENERIFE (PETAK, 21.00), KEC 2,05

Derbi 7. kola španske Segunde igra se večeras u Andaluziji. Sastaju se Almerija i Tenerife, ekipe sa istom ambicijom - promocijom u Primeru. Almerija je lani igrala plej-of, ali nije uspjela da dođe do cilja. Sada poslije šest kola turnira u Segundi ima četiri pobjede i dva poraza i zaostaje za vodećom Ponferadinom samo tri boda. U prošlom kolu Almerija je na pogon Umara Sadika, nekadašnjeg napadača Partizana, slomila Alkorkon sa 4:0 u gostima, i zanimljivo je da ovaj tim postiže u proseku dva pogotka po meču. Sa druge strane, poslije lošije kampanje momci Rubena Barahe imali su uspješan početak novog šampionata. Zabilježene tri pobjede, dva remija i poraz iz šest mečeva donijelo im je 11 bodova i četvrto mjesto. Ipak, Tenerife u dvoboj ulazi iz domaćeg poraza od Mirandesa.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.