Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija 1,25, Chelsea 1,25, Juventus 1,65, Feyenoord 2,20!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija 1,25, Chelsea 1,25, Juventus 1,65, Feyenoord 2,20!

Sponzorski tekst

Uzbuđenje dostiže vrhunac početkom grupne faze Lige šampiona i završnicom Evropskog prvenstva za odbojkaše, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. 

Za danas su spremili četiri kvote, i to dvojke na Srbiju, Juventus i Fajenord, odnosno jedinicu na Čelsi, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

HOLANDIJA - SRBIJA (UTORAK, 17.30), DVOJKA 1,25

Put ka odbrani trona vodi preko Holandije. Reprezentacija Srbije je do sada pokazala dva lica na Evropskom prvenstvu u odbojci. Imala je blistave trenutke, imala i neke neobjašnjive padove. Poslije četiri pobjede i jednog poraza u grupi, dobro se oznojila u osmini finala kada je protiv Turske morala da igra čak pet setova. Danas će Srbija imati zadatak da pronađe put ka polufinalu, na kojem trenutno stoji Holandija. Lale su grupnu fazu završile na prvoj poziciji sa četiri pobjede i jednim porazom. Savladali su u Finskoj domaću selekciju, Španiju, Makedoniju i Tursku, a izgubili su od Rusije.

CHELSEA - ZENIT (UTORAK, 21.00), KEC 1,25

Prošle sezone Čelsi je osvojio glavni klupski trofej u Evropi. U finalu Lige šampiona londonski Plavci su savladali Mančester Siti, a ljetošnjim poslovima na "pijaci" - angažovani Romelu Lukaku i Saul - tim sa Stamford Bridža je pokazao da ima najviše aspiracije na svim frontovima. Prva pobjeda u novoj kampanji bio je uspjeh u UEFA Superkupu, gdje su puleni Tomasa Tuhela sa penala pobijedili Viljareal. Poslije četiri kola aktuelnog prvenstva Engleske Čelsi je zabilježio tri pobjede i remi. Prvi rival Plavaca u grupnoj fazi Lige šampiona je Zenit, koji je prošle sezone ponovo osvojio prvenstvo Rusije. Fudbaleri Sergeja Semaka proslavili su novu fudbalsku godinu pobjedom nad Lokomotivom u Superkupu Rusije, a start turnira u prvenstvu donio je pet pobjeda i dva remija, i prvo mjesto na tabeli.

MALME - JUVENTUS (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,65

Prošle sezone Malme je 21. put osvojio titulu prvaka Švedske, čime je stekao pravo da se plasira na glavni klupski turnir u Evropi. Izabranici Jon Dal Tomasona počeli su put do grupne faze još u prvoj fazi kvalifikacija, kada su eliminali Rigu, a potom su usljedile pobjede nad Helsinkijem, Rendžersom i u plej-ofu Ludogorecom. U Alsvenskanu, nebesko-plavi su poslije 18 kola ostvarili 10 pobjeda i četiri neriješena ishoda, i trenutno su treći na tabeli. Borbu u Ligi šampiona Malme počinje sa Juventusom. Stara dama nije uspjela da uđe u bitku za titulu prvaka Italije, ali je na kraju imala sreće i nekako je uspjela da se domogne proboja u kontinentalnu elitu. Na ljeto je Juve preuzeo Masimilijano Alegri, koji je odlučio da sprovede veliku reformu. To je bio razlog odlaska prve zvijezde Kristijana Ronalda u Mančester Junajted. Početak novog šampionata za torinski sastav bio je neuspješan, što izaziva zabrinutost pred glavne mečeve u Evropi. U tri kola Juventus je osvojio samo jedan bod, i to u prvom kolu u meču protiv Udinezea. U posljednja dva doživeo je fijasko sa Empolijem i Napolijem.

MAKABI HAIFA - FEYENOORD (UTORAK, 16.30), DVOJKA 2,20

Makabi Haifa poslije dva kola u izraelskom prvenstvu ima četiri boda i zauzima peto mjesto na tabeli. U posljednjoj utakmici Zeleni su na svom terenu pobijedili Bnei Sahnin sa 2:1, imajući prednost tokom susreta. Što se tiče borbe za mjesto u grupnoj fazi Lige Konferencija, Izraelci su u posljednjoj rundi plej-ofa izbacili azerbejdžanski Nefči pobjedivši ga ukupno 7:3. Prvi meč u novoformiranom kontinentalnom takmičenju Makabi iz Haife igra protiv Fajenorda, koji je poslije tri utakmice u holandskom prvenstvu osvojio šest bodova. U posljednjem kolu, roterdamski sastav je na gostovanju poražen od Utreht, a prije toga je na svom terenu pobijedio Go Ahed Igls. Fajenord je eliminisao Elfsborg ukupnim skorom 6:3 za pravo da se plasira u grupnu fazu evropskog takmičenja i ima samo dva poraza u posljednjih 10 mečeva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.