Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sunderland 1,65, Ipswich 1,50, Sheffield Wednesday 1,80!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sunderland 1,65, Ipswich 1,50, Sheffield Wednesday 1,80!

Sponzorski tekst

Nešto "mršavija" ponuda usljed reprezentativne pauze ne utiče na bukmejkere Mozzarta. Za danas su spremili tri kvote, i to jedinice na Sunderland, Ipswich i Sheffield Wed. u sklopu engleskog Liga trofeja, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

SUNDERLAND – BRADFORD CITY (UTORAK, 20.00), KEC 1,65

Liga trofej će biti dobrodošla distrakcija za Sunderland dok traži odmor od nevolja u Ligi 1. Branilac pehara suočava se u posljednjem kolu Grupe F Sever sa četvrtoligašem Bradfordom, koji je bez šanse da prođe u nokaut fazu, dok Crne mačke ciljaju prvo mjesto. Sunderland je sjajno počeo sezonu i u jednom trenutku je bio viđen za automatsku promociju u Čempionšip. Međutim, u posljednje vrijeme mu je bilo teško, poražen je na posljednja tri ligaška meča, a takođe je pretrpio poraz od Mansfield Towna u FA kupu prošle subote. Uprkos ispadanja iz FA kupa, Sunderland i dalje može da se pohvali kako je jedini tim koji nije iz Premijer lige u četvrtfinalu Liga kupa. Crne mačke imaju šest bodova u Grupi F, kao i Lincoln City, dok je Bradford posljednji bez ičega. Iza gostiju je težak period, pošto su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih šest mečeva u svim takmičenjima.

IPSWICH - COLCHESTER (UTORAK, 20.45), KEC 1,50

Direktnu borbu za plasman u drugu rundu Liga trofeja vodiće večeras Ipsiwch i Colchester. Domaćin je trenutno na 2. mestu u Grupi A Jug sa tri boda i utakmicom manje u poređenju sa vodećim West Hamom U21, dok je Colchester ostvario isti skor, mada sa za gol slabijim učinkom. Ipswich je prošlog vikenda napravio neuspjeh kod kuće protiv Oldhama u utakmici FA kupa, pošto je duel završio nerješenim rezultatom 1:1, ali generalno govoreći, Traktoristi djeluju prilično moćno ove sezone u svim takmičenjima. Colchester, sa druge strane, nije dozvolio da dođe do iznenađenja u svom posljednjem nastupu u FA kupu na gostovanju autsajderima iz Sudburyja, pošto ih je potpuno nadigrao i zasluženo slavio sa 4:0.

SHEFFIELD WEDNESDAY -  HARROGATE (UTORAK, 20.00), KEC 1,80

Sheffield Wed. će dočekati Harrogate Town na stadionu Hilsboro večeras u okviru posljednjeg duela 3. kola Grupe H Sjever. Wednesday i Harrogate imaju po šest bodova poslije dvije utakmice u Liga trofeju do sada, pošto su bili bolji u dvobojima sa Mansfield Townom i Newcastle Utd. U21., i jedni u drugi imaju istu gol-razliku i muče ih slične brige u prvenstvu. Sheffield je osmoplasiran u Ligi 1, previše remizira poslednje vrijeme, dok je Harrogate na sedmoj poziciji u Ligi 2, poslije četiri duela bez trijumfa u šampionatu. Prošlog vikenda Sove su remizirale sa Plymouthom u FA kupu, dok je Harrogate bio bolji od Wrexhama 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.