Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Ukrajina 1,85, BiH 5,20, Poljska 2,10, Švicarska 1,25!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Ukrajina 1,85, BiH 5,20, Poljska 2,10, Švicarska 1,25!

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ovog utorka imamo veliki broj zanimljivih utakmica u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Zato su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Na kraju, odlučili su da kladioce nagrade najvećim koeficijentima na tri susreta. To su jedinica na Ukrajinu, odnosno dvojke na Poljsku i Švajcarsku.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

UKRAJINA - BIH (UTORAK, 20.45), KEC 1,85, DVOJKA 5,20

Ključni dvoboj za drugo mjesto Grupe D kvalifikacija za Mundijal. Francuska će izvesno da ostane prvoplasirana, jer iako Trikolori imaju "samo" četiri boda više od drugoplasirane Ukrajine i šest više od Bosne i Hercegovine uz utakmicu više, malo je onih koji sumnjaju da će svjetski prvaci direktno u Katar. Stoga, ko pobjedi u večerašnjoj utakmici između Ukrajine i BiH naći će se u odličnoj situaciji pred posljednju fazu kvalifikacija.

ALBANIJA - POLJSKA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,10

Albanija u ovim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igra iznad svih očekivanja. Tri kola prije kraja drži drugo mjesto u Grupi I, s bodom više od Poljske i potencijalnom pobjedom u večerašnjem sudaru sa Robertom Levandovskim i drugovima mogla bi da se približi baražu za plasman na Mundijal. Ipak, Poljska je favorit, odradila je obje utakmice s Engleskom, a u dvoboju kod kuće nadvisila je večerašnjeg suparnika sa čak 4:1. Takođe, Poljaci su postigli 24 gola u dosadašnjem toku turnira, čak 13 više od Albanije i najefikasnija su reprezentacija u grupi.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

LITVANIJA - ŠVAJCARSKA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,25

Poslije očajnog starta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kada su igrači Valdasa Ivanauskasa postigli samo jedan gol i izgubili svih pet utakmica, u posljednjem kolu dogodilo se čudo. Litvanija je na domaćem terenu savladala Bugarsku, koja je važila za favorita u duelu. Litvanci su slavili sa 3:1 i to je bio prvi trijumf ovoj baltičkoj ekipi u godinu dana. Večeras je Litvanija ponovo domaćin, a sada joj u goste dolazi Švajcarska, koja je drugoplasirana u Grupi C. Poslije pet duela Sajdžije imaju tri pobjede i dva remija, i tri boda su daleko od lidera Italije uz meč manje. U posljednjoj utakmici Švajcarci su na svom terenu savladali Sjevernu Irsku sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.