Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Vojvodina 2,15, Bologna 1,45, Soči 2,00

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Vojvodina 2,15, Bologna 1,45, Soči 2,00

Sponzorski tekst

Nova nedjelja, nova prilika da se lepo zaradi. Kao što ste već i navikli bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke i pripremili sjajne kvote za tri para. U centru pažnje su po jedan meč Superlige Srbije, Kupa Italije i Premijer lige Rusije.

U prvom planu su dvojka u Subotici, kao i kečevi u Bolonji i Sočiju.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

SPARTAK - VOJVODINA (PONEDJELJAK, 19.00), DVOJKA 2,15

Vojvođanski derbi dolazi fudbalerima Vojvodine u najgorem mogućem momentu, poslije debakla koji su pretrpjeli u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Izgubili su u četvrtak od LASK-a u Lincu sa 6:1, a već u ponedjeljak moraju Novosađani da se uzdignu iznad teške situacije. Spartak takođe nema puno razloga da bude zadovoljan početkom sezone. U prva tri kola Superlige je osvojio samo jedan bod, tek je prošlog vikenda ostvario prvu pobjedu, u Lučanima protiv Mladosti sa 2:1. Ti bodovi su sigurno podigli Golubovima samopouzdanje, ono što Lalama izvjesno nedostaje poslije jednog od najubjedljivijih evropskih poraza u klupskoj istoriji. Prethodnih godina Stara dama se uglavnom dobro provodila u Subotici. Nije izgubila na posljednjih šest mečeva, pobijedila je na četiri, uključujući i oba prošle sezone. U prvenstvu je bilo 1:0 za Vojvodinu u Subotici, a u Kupu Srbije 2:1.

BOLONJA - TERNANA (PONEDJELJAK, 18.00), KEC 1,45

Počinje sezona za Sinišu Mihajlovića duelom sa Ternanom u 2. kolu Kupa Italije. Ne bi smjela Bolonja da ima tu veće probleme, bez obzira na to što trener ne može da računa na sve prvotimce. Odsutni su Sansone, Tomijas, Hajki i Dajks, neće igrati vjerovatno ni Orsolini, ali zato se očekuje debi najzvučnijeg ljetnjeg pojačanja Marka Arnautovića. Ternana je prošle sezone igrala Seriju C, treći rang takmičenja, a tamo je bila ubjedljivo najbolja, ostavila je drugoplasiranog za 22 poena i ovjerila mjesto u Seriji B. U prvom kolu Kupa Italije ove sezone, prije nedjelju dana, savladala je trećeligaša Avelino poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca. Bolonja i Ternana su odigrale u ovom vijeku šest takmičarskih mečeva, od čega dva u Kupu Italije. Pomalo neočekivano, nije Bolonja često prolazila dobro u tim susretima. Po dva puta su viđena sva tri ishoda, po jednom su obje ekipe trijumfovale 2004. godine u Kupu, a nijedan od šest mečeva se nije završio pobjedom onog tima koji je bio domaćin. Posljednji put igrali su u februaru 2015. godine u Seriji B, kada je meč završen 0:0.

SOČI - HIMKI (PONEDJELJAK, 18.00), KEC 2,00

Soči je prošlog četvrtka završio svoj premijerni nastup u Evropi. Okončao se nesrećno, porazom od Partizana poslije jedaanesteraca, u 3. kolu kvalifikacija za Kup konferencije. Sada najmlađeg ruskog premijerligaša očekuje povratak u sumornu realnost, igranje domaćih takmičenja najmanje do sljedeće sezone. Rival u ponedjeljak u 4. kolu biće mu Himki, jedan od kandidata za selidbu u niži rang. Sočijev početak sezone je bio solidan, poslije poraza od Nižnjeg Novgoroda (1:0) na premijeri ostvario je trijumfe nad Ahmatom (2:1) i Uralom (2:0). Bolje svakako od Himkija, koji poslije tri kola ima četiri poena, osvojena pobjedom nad Krasnodarom (1:0) i remijem sa Rostovom (1:1). Očekuje se da će izabranici Vladimira Fedotova opet da se bore za neku od prve četiri pozicije, koje sigurno vode u Evropu, a Himkiju da je mjesto u borbi za opstanak. U skladu sa tim domaćin je danas favorit.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.