Mozzart daje najveće kvote na svijetu za United, Fenerbahce i Fiorentinu

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu za United, Fenerbahce i Fiorentinu

Sponzorski tekst

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Konferencijsku ligu, drugo i trećeplasirano evropsko takmičenje. Igra se revanš osmine finala, a ovog četvrtka Mozzart kladionice su odabrale tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BETIS - MANCHESTER UNITED (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2.15

United ima velika tri gola prednosti (4:1) protiv Betisa. Povrijeđeni Antoni i Antoni Martial nisu otputovali u Andaluziju. Christian Eriksen i Donnie van de Beek su od ranije isključeni, dok je mladi Alejandro Garnacho također povrijeđen u subotu. U tim se vraćaju Marsel Zabicer i Viktor Lindelof, koji su propustili meč sa Svetcima za vikend u Premijer ligi. Erik ten Haag najavio je da će igrati sa najjačim mogućim timom, da neće biti čuvanja za Premijer ligu. Na klupi Betisa sedi Čileanac Manuel Pelegrini, koji sa Manchester Cityjem ima titulu na ostvaru. Veliki hendikep je teška povreda Nabila Fekira, prve violine tima. Luis Felipe, Huan Cruz, Paul i Montoya su također van terena. 

FENERBAHÇE - SEVILLA (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2.20

Sevilla igra u Primeri, boriće se za opstanak, ali Andalužani su specijalisti za Ligu Evrope. U prvom meču na Sančez Pišuanu bilo je 2:0 za španski tim, pa će Fenerbahče od starta morati da juri prednost, da bi napao goste. Juan Jordan i Erik Lamela prije sedam dana zatresli su mrežu turskog giganta i stvorili lijepu prednost pred revanš. Očekuje se da će u startnoj postavi Seville biti reprezentativci Srbije Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović.

SIVAS - FIORENTINA (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1.65

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Fiorentina je u strašnoj seriji, osvojila je pet, a mogla je i do trofeja u najslabijem evropskom takmičenju. U prvom meču u Firenci bilo je 1:0 za domaćina. Sivas igra očajno, ima tri poraza u nizu, od toga dva u turskom prvenstvu, pa je Viola favorit za plasman u četvrtfinale. U italijanskom timu se očekuje Luka Jović, koji nije standardan u prvih 11 u Seriji A, dok je prije sedam dana predvodio napad Fiorentine protiv turskog kluba u prvom meču osmine finala Ligaške konferencije.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.