Na Grbavicu stiglo pojačanje - Mozzart novi sponzor Želje!

Postigli dogovor

Na Grbavicu stiglo pojačanje - Mozzart novi sponzor Želje!

Sponzorski tekst

Na čuvenoj „Grbavici“ opet se čuje pjesma, a mladi fudbaleri Željezničara uz podršku navijača kreću u misiju povratka na stare staze uspjeha! Šestostruki prvak Premijer lige BiH posljednju titulu osvojio je u sezoni 2012/2013, a u godini kada proslavlja 100 godina postojanja, Željo pokušava da se vrati u gornji dio tabele. Vjetar u leđa neće imati samo od vjerne publike, nego i od kompanije Mozzart, koja se pridružila porodici „plavih“.

Ugovor o sponzorstvu do 2024. godine danas su potpisali Nazif Hasanbegović, predsjednik kluba i Tamara Đajić, rukovodilac marketinga kompanije Mozzart.

„Zahvalni smo kompaniji Mozzart na iskazanoj želji i potrebi ulaganja u sport, a posebna zahvalnost za podršku koju će u budućem periodu pružati FK Željezničar, najvećem sportskom kolektivu u državi. Smatramo da je realizacija našeg partnerstva u ovakvim uslovima i tržišnim kretanjima izuzetno dobra priča, pozitivnog karaktera. Kompanija Mozzart je prepoznala da klub odiše jednom novom energijom, ambicijama i vizijom zdravog razvojnog puta. Pregovori su bili intenzivni, dugotrajni, ali na kraju uspješni za obje strane. Željezničar i Mozzart će ostvariti brojne benefite ovom saradnjom i ponosni smo što će logo Mozzarta krasiti dres našeg kluba“, naglasio je Hasanbegović.

Na „Grbavici“ se prave veliki planovi, a navijači su prepoznali važan trenutak da ponovo ispune tribine i zapjevaju svojim ljubimcima. U prvom kolu Željezničar je remizirao sa Borcem iz Banjaluke (1:1), a mladi tim pokazao je veliku borbenost i potencijal da ove sezone napravi iskorak.

Opis nije dostupan.

„Plavi“ su dobili veliko pojačanje u godini kada se obilježava 100 godina postojanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Kompanija Mozzart je poznata po ulaganju u sport na svim nivoima, od niželigaškog ranga do onog najjačeg. Pomažemo i neafirmisane sportove, ali i one najpopularnije kao što je fudbal. Ponosni smo što danas postajemo sponzori jednog od najboljih sportskih kolektiva u zemlji i radujemo se saradnji na mnogim poljima. Željezničar je klub sa dugom tradicijom i želimo da mu pružimo podršku na putu ka starim stazama slave. Vjerujemo da ćemo novim ulaganjem u sport u našoj zemlji i ovim partnerstvom pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu“, naglasila je Tamara Đajić, rukovodilac marketinga u Mozzartu.

Predstavnici kompanije su poslije potpisivanja ugovora obišli stadion, a tom prilikom su im uručeni dresovi Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Sad jos lakse mozete namjestat utakmice, svaka cast.
16 34
mitoza
Da Bog da ispali!
7 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.