Mozzart je za danas spremio dvije kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Mozzart je za danas spremio dvije kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Sponzorski tekst

Danas je to Krasnodar protiv Nižnjeg Novgoroda u Kupu Rusije i Corinthians protiv Atletico Goianiensea u brazilskoj Seriji A.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

KRASNODAR - NIŽNJI NOVGOROD (SRIJEDA, 19.00), KEC 1.65

Kup Rusije ove sezone se igra u drugačijem formatu. Timovi iz elitne lige podijeljeni su u četiri grupe sa po četiri tima. Krasnodar je nakon dva kola sakupio četiri boda u grupi A, dok je današnji protivnik Nižnji Novgorod vodeći sa bodom više. Mhajlo Banjac igra za Krasnodar, do ovog ljeta je igrao za TSC iz Bačke Topole. Nakon 10 kola ruske Premijer lige, Krasnodar je na četvrtom mjestu sa šest bodova manje od Zenita, dok je Nižnji Novgorod na 10. poziciji. U dva od tri prethodna duela ovih timova bilo je 0-1. Krasnodar je prošle sezone u prvenstvu savladao današnjeg rivala u gostima sa 4:1, dok na jugu Rusije nije bilo golova.

CORINTHIANS - ATLETIKO GO (SRIJEDA, 23.55), KEC 1.60

Ušli smo u posljednju četvrtinu brazilskog prvenstva. Corinthians je dugo disao za vrat lideru Palmeirasu, ali Timao je u padu. Trenutno je tek na petoj poziciji i bori se za grupnu fazu Copa Libertadores, najjačeg takmičenja na tlu Južne Amerike. Atletico Goianiense je blizu ispadanja. Zaostaju šest bodova za Coritibom, ekipom na posljednjem mjestu što znači ostanak u Seriji A. Tim iz Sao Paula je u prethodna tri kola elitne lige u zemlji fudbala osvojio samo dva boda. Gosti su u seriji od četiri poraza. U prvom dijelu prvenstva Corinthians je narednog rivala dobio u gostima sa 1:0. Ove ekipe sastale su se i u četvrtfinalu Kupa Brazila, a uspješniji je bio gigant iz Sao Paula. Pobijedio je kod kuće rezultatom 4:1 i nadoknadio zaostatak (0:2) iz prvog meča protiv Atletica.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.