Mozzart je za danas spremio dvije kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Mozzart je za danas spremio dvije kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Sponzorski tekst

Mozzart kladionice za ovaj skromni dan kada su fudbalska dešavanja u pitanju su odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su mečevi trećeg kola Kupa Rusije - dvojka na Zenit u Moskvi protiv Spartaka i kec na Ahmat u Groznom protiv Rostova.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

AHMAT - ROSTOV (ČETVRTAK, 14.00), KEC 2.40

Nakon dva kola Kupa Rusije, Rostov ima maksimalan učinak u grupi C, dok je Ahmat sakupio tri boda. Orenburg je pobijedio kod kuće, ali je poražen u Moskvi od Dinama. Domaći tim ima imperativ trijumfa ako želi da zauzme jedno od prva dva mjesta i nastavi takmičenje. Rostov igra odlično ove sezone, najbliži je pratilac Zenitu u Premijer ligi Rusije. Još nije izgubio u sezoni, odnosno 10 mečeva u prvenstvu i dva u Kupu Rusije. Gosti su u nizu od pet pobjeda. Tradicija je kod ekipe Groznog, koja je u tri uzastopna meča savladala današnjeg rivala.

SPARTAK MOSKVA - ZENIT (ČETVRTAK, 19.30), DVOJKA 1.80

Ovi timovi su ove sezone odigrali dvije utakmice i Zenit je pobijedio u obje utakmice. U prvenstvu je klub iz Sankt Peterburga slavio u Moskvi sa 2:1, dok je na svom terenu u pripremnim utakmicama u Superkupu Rusije pobedio ljutog rivala sa 4:0. Čak 11 mečeva u nizu Moskovljani su bez trijumfa protiv Zenita (sedam poraza i četiri remija). Posljednji put Spartak je pobjedio današnjeg rivala prije skoro pet godina, kada je u Moskvi bilo 3:1. Očekuje se da će oba trenera "promiješati karte", da će šansu dobiti i rezerve. Spartak ima obje pobjede u ovom takmičenju, dok Zenit zaostaje samo tri boda. U prošlom kolu poražen je od Krila Sovjeta u Samari.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.