Mozzart je za danas spremio tri kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Mozzart je za danas spremio tri kvote koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku

Sponzorski tekst

Put do pobjede je lakši uz najveće kvote na svijetu. Kladionice Mozzart vam i danas pomažu, nudeći tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su kečevi protiv Porta u Primeiri i Zvole na Erstediviziji, odnosno dvojka na Hamburg u Zvajti.

PORTO - BRAGA (PETAK, 22.15), KEC 1.85

Porto potresa kriza, ali tabor Zmajeva je svjestan da se to može riješiti pobjedama. Nakon zapažene uloge u prošlogodišnjoj Ligi šampiona, Porto je loše startovao u grupnoj fazi. Posebno je loše nastupio kod kuće protiv Club Bruggea, koji je slavio rezultatom 4:0. Na sve to nakalemljen je i remi u Estorilu, pa nakon sedam kola aktuelnog portugalskog prvenstva Porto ima pet pobjeda i remi, te je sa 16 bodova na trećem mjestu. Večeras će mu u goste doći Braga, koji ove sezone nema neuspjeh na svim frontovima. Početak prvenstva donio je efektivan remi sa Sportingom (3:3), a od tada je ekipa odlično startovala u Ligi Evrope sa dvije pobjede nad Malmeom i Union Berlinom, a ujedno je i u seriji osam trijumfa.

HANNOVER - HAMBURGER (PETAK, 18.30), DVOJKA 2.15

Nakon skromnog starta, Hannover je popravio formu i upisao četiri pobjede i remi u prethodnih pet kola. Ovi uspjesi omogućili su timu da se konsoliduje na četvrtom mjestu na tabeli sa samo četiri boda zaostatka za vodećim HSV-om. Crveni izgledaju dobro raspoloženi u napadu, ali i dalje imaju problema u odbrani, što često dovodi do značajnog broja primljenih golova. Sandhausen je poražen u prošlom kolu (3:2). Hamburger je krenuo vrlo snažno u novom izdanju Zvajte i trenutno je s pravom u vrhu. Div sa sjevera Njemačke je u seriji od četiri pobjede, pošto je u prethodnom susretu mirno savladao Fortunu iz Dizeldorfa (2:0).

ZWOLLE - AJAX II (PETAK, 20.00), KEC 1.48

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Lideri drugog holandskog ranga doživjeli su prvi poraz u ligi u prošlom kolu i sada bi željeli da se vrate pobjedničkim stazama. Na papiru, Zwolle čeka lak zadatak protiv Ajaxa II, koji se nalazi u sredini tabele i veoma je loš u gostima. Drugi tim amsterdamskog velikana osvojio je samo bod u četiri meča na strani, dao samo tri, a primio 10 golova. Zwolle je na vrhu tabele sa 19 bodova, izjednačio se sa Heraclesom kroz osam mečeva, a poraz od 2:1 u posljednjem meču na svom terenu od Den Haaga bio je iznenađujući jer su gosti u tom trenutku bili na začelju. I Ajax II je izgubio sa 4:1 od MVV-a u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti