Mozzart daje najveće kvote na svetu: Torino 2,40, Bilbao 2,45, Konya 1,80!

Uživajte

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Torino 2,40, Bilbao 2,45, Konya 1,80!

E. Škorić

Odličan dan za fudbalske fanatike. Ovog ponedjeljka imamo nekoliko veoma zanimljivih utakmica, što nije promaklo bukmejkerima Mozzarta.

Bili su široke ruke kada su u pitanju tri para, po jedan u Seriji A, Primeri i turskoj Superligi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

CAGLIARI - TORINO (PONEDELJAK, 20,45), KEC 2,40

U ogromnoj krizi se nalaze fudbaleri Cagliarija i sve teže djeluje misija opstanka u Seriji A. Nisu pobijedili na posljednjih sedam utakmica, poslije četiri uzastopna poraza vezali su tri remija u prethodna tri kola, sa Sassuolom (2:2), Salernitanom (1:1) i Veronom (0:0). Sve su to timovi koji ne spadaju u italijanski krem, zato i prognoze o budućnosti Kaljarija jesu crne. Torino je s druge strane miran na sredini tabele. Teško da će Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i saigrači uspjeti da napadnu izlaz u Evropu, ali ni opstank ne bi trebalo da im predstavlja brigu. Valjalo bi samo da poprave svoje igre na gostujućim terenima, iz sedam pokušaja su ove sezone ostvarili samo jednu pobjedu. Poraženi su na posljednja četiri gostovanja, sve sa po 1:0, s tim što su tri bila Napoli, Milan i Roma. Bikovi su posljednji put igrali u Kaljariju u februaru, kada su slavili sa 1:0.

GETAFE - ATHLETIC BILBAO (PONEDELJAK, 21.00), DVOJKA 2,45

Poslije užasnog početka sezone, fudbaleri Getafea, među kojima su i naši Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović, konačno su malo podigli formu. Imaju jedan poraz u posljednjih pet kola, ostvarili su dvije pobjede, ali su i dalje u zoni ispadanja. Bezbjedna zona im bježi četiri poena, jer su ih sakupili svega 10. Prošle nedjelje je Hetafe izborio i plasman u 2. kolo Kupa Kralja, bez ikakvog problema je savladao niželigaša Moljerusu, sa 5:1. Bilbao nije igrao nacionalni kup zbog toga što će učestvovati na Superkupu, pa je automatski izborio plasman u 3. kolo. Baskijci su u krizi, nemaju trijumf na posljednjih šest utakmica (četiri remija i dva poraza), od čega su četiri bile na gostovanjima. Djeluje da je sada idealan trenutak da se prekine crna serija, protiv tima kojeg su u januaru savladali sa 5:1.

-----------------------------

Budi pobjednik! Osvoji BMW-X1.

------------------------------

KONYA - YENI MALATIYA (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,80

Fudbaleri Konyje su dva puta do sada izlazili na međunarodnu scenu, igali su Ligu Evrope 2016. i 2017. godine. Na dobrom su putu da se tamo vrate, pošto su trenutno treći na tabeli Superlige Turske, a eventualnom pobjedom danas bi preskočili i Fenerbahče, na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Za tu situaciju najzaslužnija je serija od četiri uzastopne pobjede, koju je u prošlom kolu prekinuo Gaziantep, trijumfom sa 3:2. Vratili su se izabranici Ilhana Paluta ekspresno na pobjednički kolosjek, u četvrtak su u Kupu Turske savladali niželigaša Vani sa 3:1. Danas im je rival Jeni Malatya , 17-plasirani tim u ligi, kojem je izlaz iz zone ispadanja udaljen pet poena. Gosti nisu trijumfovali na posljednja četiri meča, tek su u prošlom kolu prekinuli seriju od tri poraza remijem sa lošim Galatasarajem (0:0). Na posljednjem susretu, u februaru ove godine, Konja je kao gost savladala Yeni Malatyju sa 3:2, poslije velikog preokreta golom u 84. minutu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.