Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 2,40, Chelsea 1,95, Sunderland 1,82!

Poklon koeficijenti u punom sjaju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 2,40, Chelsea 1,95, Sunderland 1,82!

Sponzorski tekst

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog utorka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Lige šampiona i trećeg ranga Engleske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu.

PSG - BAYERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,40

Centralni meč dana. Parižani revanš susret sa aktuelnim vladarom Starog kontinenta dočekuju sa prednošću 3:2, što ih stavlja u dobar položaj. Mada, sa druge strane je Bayern, koji je sposoban za velike stvari. Bavarci su i u prvom duelu bili opasniji i dominantniji, ali su Sveci preko najvećih aduta Mbappea i Neymara iskoristili izostanak Roberta Lewandowskog. Tim iz Minhena za vikend je remizirao sa Union Berlinom u Bundesligi, spekulisalo se o određenim trzavicama u klubu, ali mora se priznati da je nerealno očekivati da Bayern veže tri kiksa.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

CHELSEA - PORTO (UTORAK, 21.00), KEC 1,95

Rezultat iz prvog susreta četvrtfinala Lige šampiona omogućava Chelseaju ogromnu zalihu pred večerašnji revanš. Porto je u Sevilli, gdje je igrao kao domaćin, ostavio vrlo dobar utisak, ali nije uspio da zatrese mrežu, a čak dva puta je dozvolio Plavcima da to urade i sada ga očekuje vjerovatno nemoguća misija. Chelsea nije blistao, ali je i pored toga izborio sjajan rezultat, na koji se nakalemila ubjedljiva pobjeda nad Crystal Palaceom u prvenstvu. Sa druge strane, Zmajevi su u uvertiri porazili neugodnu Tondelu i sada su samo na šest bodova zaostatka od vodećeg Sportinga u šampionatu, ali treba im mnogo više da bi ugrozili Chelsea.

WIGAN - SUNDERLAND (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,82

Poraz od Charltona kod kuće u protekloj rundi značajno je ugrozio šanse Sunderlanda da izbori direktnu promociju u Championship. Crne mačke su sada pet bodova daleko od drugoplasiranog Piterboroa, uz meč manje, a treba reći da su ova dva sastava odmjerila snage prije osam dana i podijelila su bodove. Zaostali susret Sunderland igra večeras u Wiganu, gdje ga očekuje davljenik. Latiksi su prvi ispod crte, na korak do sigurne luke, a ove sezone su već uzeli mjeru Sanderlendu u njegovom domu, pa Crne mačke ne čeka lagana šetnja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
Haram navracati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.