Kvote na Belgiju i Mali su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Belgiju i Mali su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Petak je standardno zagrijavanje za bogat kladioničarski vikend. Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su mečevi Belgije protiv Švedske na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kao i Mali protiv Gambije u sklopu kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

ŠVEDSKA - BELGIJA (PETAK, 20.45), DVOJKA 2.35

Švedska reprezentacija je podbacila u Ligi nacija i ispala je u Diviziju C, osvojivši samo četiri boda u šest kola grupne faze. Ni žuto-plavi nisu uspjeli da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo, jer im je protivnik bila motivisana Poljska (0:2). Šveđani su na početku kalendarske godine imali sjajnu prijateljsku utakmicu protiv Islanda, savladavši skandinavskog rivala sa 2:1, i to im je bio četvrti uzastopni trijumf. Prethodno su pobijedili Meksiko (2:1), Alžir (2:0) i Finsku (2:0), sve u prijateljskim utakmicama. Reprezentacija Belgije ne uspijeva ništa osvojiti na višem nivou, a generacija je već prilično stara i neki igrači, poput Hazarda, završavaju karijeru u reprezentaciji. Đavoli su uspjeli da zadrže mjesto u Diviziji A Lige nacija i pored ne najupečatljivijih rezultata, ali nisu prošli grupu na Svjetskom prvenstvu. Remi sa Hrvatskom (0:0) u posljednjem kolu nije im dozvolio da prođu dalje nakon pobjede nad Kanadom i poraza od Maroka.

MALI - GAMBIJA (PETAK, 21.00), KEC 1.65

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mali i Gambija se sastaju dva puta ovog mjeseca u kvalifikacijama za Afrički kup nacija 2023. Orlovi se mogu pohvaliti maksimalnim uspjehom u dosadašnjoj kampanji, pobijedivši u obje utakmice i prvis u u grupi G sa šest bodova. Mali je kvalifikacije počeo pobjedom protiv Konga od 4:0, nakon čega je pobijedio Južni Sudan sa 3:1. Još jedna pobjeda ove sedmice bi u suštini zapečatila mjesto u šampionatu. Selektor Malija pozvao je 26 igrača za utakmice protiv Gambije, među kojima su napadači Adama Traore i Moussa Doumbia, a u igri je i zvijezda RB Leipziga Haidara. Gambija je posljednja u grupi sa tri osvojena boda, te je u prvom meču savladala Južni Sudan 1:0, a potom istim rezultatom izgubila od Konga. Škoripije će nastojati da ožive kampanju pobjedom i računaju na zvijezde kao što su Musa Barrow iz Bologne i Assan Cisse iz Leccea.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.