Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu: Pogledajte koje dvije kvote su najveće za danas

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu: Pogledajte koje dvije kvote su najveće za danas

Sponzorski tekst

Put do pobjede je lakši uz najveće kvote na svijetu. Kladionice Mozzart vam i danas pomažu, nudeći dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su utakmice Njemačke u Ligi nacija i Urugvaja u prijateljskoj utakmici.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

NJEMAČKA - MAĐARSKA (PETAK, 20.45), KEC 1.33

Derbi grupe 3 u A diviziji Lige nacija. Prije utakmica u junu to je izgledalo nezamislivo, ali Mađari ovaj susret dočekuju kao lideri. Imaju sedam bodova iz četiri meča, Njemci šest, a slijede Italija sa pet i Engleska sa dva boda. U Budimpešti smo gledali zanimljiv početak meča Mađarske i Njemačke, domaćini su poveli golom Nagya u šestoj minuti, Hoffman je izjednačio tri minute kasnije.

Nakon toga rezultat se nije mijenjao, ostalo je 1:1. Bio im je to drugi uzastopni remi, na Evropskom prvenstvu prošle godine odigrali su 2:2. Ipak, Njemci nemaju nijedan poraz od završetka tog turnira. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ostvarili su svih sedam pobjeda, potom su četiri puta remizirali, a u četvrtom kolu Lige nacija savladali Italiju sa 5:2.

IRAN - URUGVAJ (PETAK, 18.00), DVOJKA 2.05

Urugvajci su se teškom mukom izborili za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a sada se za njega pripremaju u Austriji. U St. Peltenu će se sastati sa još jednom reprezentacijom Svjetskog prvenstva, Iranom. Azijska reprezentacija je bila dominantna u kvalifikacijama najvećeg kontinenta, rutinski je bila na vrhu grupe u završnoj fazi, ispred Južne Koreje, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Iraka, Sirije i Libana.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sada ljudi Carlosa Queiroza imaju velika očekivanja od turnira na kojem su u grupi sa Engleskom, SAD-om i Velsom. Urugvajcima, koje predvodi Luis Suarez, meč sa Iranom poslužiće kao priprema za duel sa Južnom Korejom 24. novembra u 1. kolu Svjetskog prvenstva. U grupi je još sa Portugalom i Ganom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.